Знанията на атлантите се съхраняват в тайни подземия под Сфинкса

Сфинксът е един от символите на Египет, заедно с  пирамидите. Но ние все още не знаем кой е  издигнал този колос и най-важното, защо? Със сигурност не е за красота. Какви тайни крие? Какво и от кого  пази?

 

Според записите, в стаята се съхраняват свещените книги на Тот – крадено от непознаторкрадено от недптознато бога на мъдростта и нещата, които са принадлежали на него и на другите богове Озирис, Изида. И, разбира се, огромно съкровище, което се охранява от мълчаливи каменни пазачи (роботи?), убиващи всеки, който е решил да посегне на тези богатства.

Подземният свят на Гиза
Наличието на голям брой подземия в района крадеано оет непознатодкрадено от непознато на Гиза, не е  е тайна за археолозите. Историкът Херодот пише за огромен лабиринт под пирамидата, който включва повече от 1500 стаи. Да, Херодот и може да си е  измислял, но дори и да се раздели тази цифра на 50, наличието на 30 подземни камери, пълни с ценни свитъци – крйадено от непознатоткрадено от наепознато това е впечатляващо. А ако е излъгал, но не много и има дори повече стаи?
pic-15-12-2015-0917192

Подземията е посещавал през  IX век арабският  пътешественик Maсуди, уточнявайки, че този , който рискува да разкаже за чудесата на подземията,  ще бъде  сметнат за луд,  “ а аз все пак видях това!“ Но крадено от непознатодкрадено от нептознеато как можем да се доверим на всички тези свидетелства, може да е мит? Не е мит, подземията в Гиза са  намирани.

Aрабският  египтолог Селим Хасан в периода 1929-1939 г.  ръководи методически разкопки на платото Гиза.

Резултатите от работата си  той излага в  10 тома „Разкопките в Гиза.“ Открити са няколко крадено о т непознатодкрадйено от непознато стаи,  тунели и шахти, на  дълбочина повече от 125 фута (38 м). Но за това, което е намерено, Хасан пише  много, много пестеливо.

Според него, под платото  има цяла система от  подземни комуникации, свързваща пирамидите. Нейното  изследване  изисква голям обем работа и значителни средства. Но къде е сърцето на системата, крадено от непознатоццкрадено от непознатос мистериозното „Хранилище  на знанието“? Къде да се  търси?

Търсете под Сфинкса!
pic-15-12-2015-0917193
„Спящият пророк“ Едгар Кейси в едно от неговите пророчества заявява, че  хранилището  се намира между реката и Сфинкса, а входът е  между лапите му. През 1989 г. японска експедиция, водена от Sakudzhi Ioshimura с помощта на специално оборудване крадено еот непознатоскрадено от нептознато сканира земята близо до Сфинкса и установява под лявата му  лапа тунел,  който води надълбоко.

Също така през 1989 г., американецът  Thomas Dobetski провежда сеизмични проучвания и също потвърждава  наличието на кухина под Сфинкса. Египетското правителство благодари на учените … и има  забранява  извършването на по-нататъшни дейности.

крадено от снепознатоакркадено от непознато

И все пак …

Нека да не обвиняваме египтяните. Всяка страна, която има късмет да намери на своя територия нещо необичайно и полезно, на първо място се опитва да крадено от непознатоакрадено от неспоазнато го използва за себе си. А съкровищата в  „Залата на знанието“ – не са злато и сребро. Според уверенията на Кейси,  в подземната камера се съдържат всички знания на минали цивилизации на планетата и материални паметници на техните култури.

Така че засега  египетските власти издигат всякакви  препятствия за чужденците, които крадено от нсепознатоакрадено кот непознато искат да погледнат „под  Сфинкса“ чак до преки забрани, предпочитайки да изследват сами. А за резултатите от изследванията си предпочитат да не казват.

И освен това категорично отхвърлят идеята за наличието на подземни структури на платото Гиза. Всички тези журналисти дрънкат празни приказки, като се опитват да примамят към пирамидите крадено от непознатоцкрадеано ота непознато много туристи.

Само че приборите, за разлика от хората, не умеят да лъжат…

Още по темата:

Под пирамидите в Гиза в Египет е намерен „Звезден портал“, монтиран от извънземните богове? (видео)

Преди няколко дни в пресата в някои страни от Близкия изток се появиха съобщения за крадаеноа от непознатоакрадено от непознато невероятно тайно откритие на египетски археолози, което, въпреки че е направено преди много години, по… Continue reading „Под пирамидите в Гиза в Египет е намерен „Звезден портал“, монтиран от извънземните богове? (видео)“

Шокиращо откритие в Хеопсовата пирамида в Гиза: Извънземен трон за междузвездни пътешествия!

краадено ост непознатоакрадено от непознато В мистериозната огромна кухина, с дължина най-малко 30 метра, която бе открит в Голямата пирамида в Гиза,  може да се крие железен трон, изработен от метеоритно желязо. Археолозите смятат, че… Continue reading „Шокиращо откритие в Хеопсовата пирамида в Гиза: Извънземен трон за междузвездни пътешествия!“

НЛО, нарисуван на папирус крадено от непйознатоккрадено от непсознато от Древен Египет, бе представен пред публиката (видео)

крадено от непосзнатоцкрадено оте непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *