Ексслужителят на Пентагона Луис Елисондо твърди: НЛО и „извънземните“ имат демоничен характер.

Миналата година в световните медии се промъкнаха новини, че Пентагонът е стартирал изследователски проект на стойност 22 милиона долара, известен като Разширената програма за идентифициране на заплахи за авиацията (Advanced Aviation Threat Identification Program, AATIP).

Тази програма по определен начин е свързана с Робърт Бигълоу (Robert Bigelow), известен космически предприемач и намери място във всички конспиративни теории, застъпниците на които твърдят, че правителството на САЩ и някои доверени частни изпълнители, контролират скрити от обществото военни  съоръжения, натъпкани с извънземни технологии и артефакти, които, доколкото е възможно, се копират.

От друга страна, скептиците считат, че ААTIP вероятно е само начин за източване на средства от държавния бюджет. По-конкретно, придвижвайки мъгляви проекти като ААТIP, политиците от Невада насочват американските пари изключително към своя, „изучаващ извънземните“,  щат.

С появата на информация за AATIP конспиролозите от САЩ подновиха призивите за разкриване от правителството на всички знания за извънземните посетители. За съжаление, това вероятно никога няма да се случи.

Въпреки това, тази седмица не просто „бившият изследовател“ от AATIP, а самият Луис Елисондо, т.е. бивш официален ръководител на тази странна правителствена програма, даде интересно интервю за Las Vegas Now. Цитат:

„Луис Елисондо казва, че когато той ръководи програмата за НЛО на Пентагона, той се сблъсква с религиозно неприемане на програмата сред висшите военни и научни кадри, които са имали достъп до доказателствата за съществуването на НЛО. Всички тези хора не вярвали в съществуването на извънземен живот, защото смятали НЛО и извънземните за проява на нещо демонично.“

По-нататък в това в интервюто за Las Vegas Now бившият ръководител на ААТIP Луис Елисондо казва, че много високопоставени държавни служители се противопоставят на научните изследвания на религиознa основа. Някои политици, генерали и разузнавателни лидери не просто отказват да сътрудничат, но открито се противопоставят на програмата, като се аргументират, че „проектът е твърде тясно свързан с демонични или сатанински сили.“

На пръв поглед подобно изявление на бившия ръководител на ААТIP прилича на опит за самореклама. Въпреки това Ник Поуп, друг бивш служител на Министерството на отбраната на САЩ, участвал в работата по НЛО, казва практически същото.

Това означава, че докато работи по подобен на ААТIP проект, той среща подобна активна съпротива от някои особено религиозни висши военни.

Ник Поуп цитира библейския стих на Ефесяни 2: 2 като възможна основа за приравняване на НЛО от страна на генералите към демоничните сили:

„в които сте ходили някога според вървежа на този свят, по княза на въздушната власт, на духа, който сега действа в синовете на непокорството“;

Подобно отношение към извънземните от страна на генералите на Пентагона е много неразбираемо. Оказва се, че някакви древни суеверия пречат на легитимните научни изследвания на аномални въздушни явления? Или пък може всичко да е точно обратното: реалните контакти с „посетители от НЛО“ не позволява на някои хора да ги признаят за извънземни същества, и са по-склонни да мислят, че „извънземните“ са нещо нематериално и демонично?

Всъщност, религиозните убеждения действително противоречат на изучаването на НЛО. Въпреки това много религии съдържат истории или легенди за божествени същества, които се спускат от небето, за да дадат знания или дарове на човечеството.

Може би това са били онези „близки срещи от трети вид“? Може би всички религии на света са просто древни преразкази на днешните доказателства за НЛО?

Източник: http://mysteriousuniverse.org/2018/05/pentagon-mod-officials-dismiss-ufos-due-to-belief-they-are-demonic/

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Невероятно! Служител на Пентагона пред CNN: Извънземните отдавна са тук! (видео)

В много голямо и много неочаквано интервю за Си Ен Ен, излъчено в понеделник, Луис Елизондо (Luis Еlizondo), бивш високопоставен служител на Пентагона,  заяви, че по негово мнение, има всякакви … Continue reading „Невероятно! Служител на Пентагона пред CNN: Извънземните отдавна са тук! (видео)“

Битката за Земята: Групи НЛО над САЩ, парчета желязо падат от небето в Перу (видео)

На фона на съобщенията за продължаващите „гръмотевици в небето“ по цял свят и зачестилите появи на НЛО, на 27 януари в Перу от небето започнаха да падат непонятни горящи… Continue reading „Битката за Земята: Групи НЛО над САЩ, парчета желязо падат от небето в Перу (видео)“

В Мексико са открити каменни НЛО и фигурки на извънземни пилоти (видео)

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *