Конспирации: „Ние всички сме част от грандиозен и смъртоносен експеримент!“

ANP: Разобличаването на зловещата програма: „Всички сме част от грандиозен и смъртоносен експеримент“.

В този нов материал, Mac Slavo на SHTFPlan, споделя с нас информация и представя видео (по-долу), показвайки интервю между Greg Hunter и Dane Wigington, ръководител на Geoengineering Watc, който ни предупреждава за това, че Геоинженерството се използва като оръжие в решаващата офанзива срещу живота на планетата Земя.

Докато медиите продължават да наричат „модификацията на климата“ – конспиративна теория, а  масите не разбират, че е време да се събудят, човечеството ще бъде победено на тази планета.

 

Но, както казва Dane, дори и тези, които живеят в отричане на това, са принудени да живеят в един нов свят с климатични промени и различни тежки метали, които се пръскат от небето. С всички видове токсични химикали, които се натрупват в тялото ни, отравяйки и убивайки ни. Това се случва дори и с тези, които отричат ​​всичко това и вярват, че това е „конспиративна теория“.

Ние наблюдаваме и слушаме тази история за това как ТЕ ни убиват с всичко това. По-късно ще разгледаме и дъното на тази история.

А сега ние искаме да ви предупредим, че нещо неприятно вече назрява в Мексиканския залив, 2 седмици преди началото на сезона на ураганите, който официално започва на 1 юни.

Но още малко от Mac Slavo на SHTFPlan:

Единствената мисия на Dane е да предупреди света за екстремните климатични изменения, които понастоящем се използват за охлаждане на планетата.

Dane казва:

„Ние искаме всички да ни помогнат да вдигнем тревога. Ние можем да хвърлим светлина върху този проблем, а хората от цял ​​свят ще бъдат принудени да осъзнаят, че те са част от грандиозен и смъртоносен експеримент с вече непоправима вреда, от която няма връщане.

Ние трябва да мобилизираме населението на света за една обща кауза, за да бъдат разобличени мощните центрове по целия свят, които си сътрудничат и заговорничат в тази невероятно смъртоносна операция на геоинженерството. Ако можем да хвърлим светлина върху този въпрос, можем да го спрем. „

Според друга нова информация в The Daily Post, хората с астма във Великобритания са предупредени, че те трябва да останат вкъщи през този уикенд, заради потенциално смъртоносните „астматични бури“.

 

Както вече съобщихме на ANP на 30 октомври 2017 г., според думите на един метеоролог, „BS системата за засичане даде червено предупреждение, но чак след избухването на „астматичната буря“ през ​​2017 г.“ А през 2016 г. близо 10 000 са били хоспитализирани в Австралия след „астматичната буря“, когато австралийците казваха, че това би могло да бъде атака с използването на био-оръжия.

Според данните от юни 2016 от Express, известен лекар твърди, че американците и хората по цялата планета умишлено биват тровени от самолетите с частици във въздуха, за да може „Big Pharma“ да печели, „като опитва да осигури „лекарство“.

Както се съобщаваше в тази информация, според д-р Леонард Хоровиц, зловещият „дневен ред“ има за цел да гарантира, че хората, които са хронично болни, вече са   напълно зависими от „държавата“.

Това също така се използва за отслабване на здравето на  населението. Д-р Хоровиц предупреди тогава, че слабите хора са лесни за контрол. Освен това той казва, че те не искат да „елиминират“ цялото население, а само определени сегменти от населението. Но преди това ние предупредихме на ANP за расовите био-оръжия, които вече са разработени.

Едно от най-отдавнашните твърдения на д-р Хоровиц е, че правителствата са в заговор с големите фармацевтични компании , за да направят широки слоеве от населението болни, чрез пръскане на някои химикали във въздуха с помощта на така наречените „кемтрейли“.

 

Сигурен съм, че именно  кемтрейлите са отговорни за химическата интоксикация на населението, а след това причиняват общо потискане на имунитета, от нисък до висок клас, в зависимост от въздействието. „

За тези, които не обърнаха особено внимание на това, препоръчваме да посетят уебсайта на ЦРУ и да се запознаят с доклада на бившия директор на ЦРУ Джон Бренан в Съвета за външни отношения на 29 юни 2016 г.

Не само потвърждавайки наличието на модификация на климата, но и давайки ни официалното име „кемтрейли“, наречени „стратегически аерозолни инжекции“. Така че защо корпоративните официални медии не признават, че проектите за модификация на климата отдавна се прилагат?

Както също така съобщихме на ANP още на 26 юни 2017 г., проектът за промяна на климата беше използван от Министерството на отбраната на САЩ по време на войната във Виетнам, в операцията Popeye от 1967 до 1972 г. Прочетете за това в Wikipedia.

Все още смятате, че модификацията на климата е „конспиративна теория“? Тогава внимателно прочетете речта на бившия директор на ЦРУ Джон Бренън в Съвета за външни отношения.

В него има и за геоинженерството, и за промяна на климатичните условия, и за изгодите на някои региони за сметка на другите и дори за това, че тия неща могат да доведат до остро отхвърляне от някои държави.

В книгата на Стив Куейл “Weather Wars & Un-Natural Disasters” той отдавна ни предупреждава за потенциалните опасности, когато човекси играе на Бог с времето и ни предупреди, че това ще има „непоправими последствия“.

Въпреки, че традиционните медии никога няма да излязат и да признаят, че климатичната война е реалност, независимо, че Wikipedia потвърждава операцията Popeye и че основната цел на Военновъздушните сили на САЩ е да „Владее климата до 2025 г.“, ние вече виждаме резултатите от всичко това около нас.

През последните години имаше абсолютно катастрофални климатични явления на голяма част от Америка, опустошителни урагани доведоха до наводнения, масови прекъсвания на електрозахранването, смърт и унищожение.

Сега, Forbes съобщи, че независимо от това , че „сезонът на ураганите“ трябва да започне от 1 юни, нещо неприятно вече зрее в Мексиканския залив, и както пише Scientific American в този нов доклад, експертите предупреждават, че ураганите ще са още по-катастрофални.

Съединените щати пострадаха от силни урагани миналата година, след като президентът Тръмп обяви намерението си да се оттегли от Парижкото споразумение за изменението на климата. Оттогава Америка е подложена на атака от климатични войни? От USA Watchdog:

„Геоинженерингът влияе върху околната среда и човешкото здраве с метални частици, използвани за отразяване на Слънцето.

Wigington обяснява: „Погледнете отстрани и помислете. Не можете да дишате без да вдишвате тези частици. Те напълно насищат въздуха. Уверявам ви, това е във всеки един от нас. Лабораторните тестове доказват това с коса, кръв и урина. Те се натрупват във всеки от нас.

Това не само е тук, точно сега, тровейки всяко вдишване, което правим, това разрушава системата за поддържане на живота на Земята, защитните слоеве на атмосферата и озоновия слой. Това е масивна атака срещу живота. Това се използва като оръжие.

В допълнение към използването като оръжие, за маскировка се използва климатична техника, и това е много важно, тя се използва за прикриване от обществеността с цялата сериозност на климатичния колапс, чрез заплашване и разделяне на хората … Те ще забраняват да се говори за това и ще го крият до последния момент. „

Оригинал: http://allnewspipeline.com/East_Coast_Weather_Flooding_Weather_Warfare.php

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

Уфологът Скот Уоринг откри на Марс цял град (видео)

Скот Уоринг, известен с интересните си открития, отново привлече вниманието на обществеността. Разглеждайки снимки на повърхността на Марс, Уоринг просто не повярвал на очите си – пред очите му се… Continue reading „Уфологът Скот Уоринг откри на Марс цял град (видео)“

 

 

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *