Конспирации: Сражение на военен дрон и НЛО (видео)

Камерата на американски военен дрон е заснела доста мистериозно и дори фантастично за нас събитие. Безпилотният самолет по време на полетa си е успял да запише неидентифициран летящ обект. Този сблъсък на дрона и НЛО е качен в мрежата.

Военните на радарите засичат неидентифициран летящ обект, след което е взето решение да се вдигне дрон във въздуха. След откриването на НЛО от военния апарат се вижда странно излъчване, чиято същност не е известна досега.

Както винаги потребителите в интернет са разделени на две групи. Първите твърдят, че това е истински извънземен кораб, а вторите казват, че това е земно устройство. От своя страна американската армия и представители на НАСА не коментират видеото.

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

 

НАСА потвърди: Екипажът на „Аполо 13“ е спасен от извънземни с НЛО

Лунната мисия „Аполо-13“, както подобава на номер 13 в заглавието, е, меко казано, не особено успешна – астронавтите Фред Хейс, Джон Суагерт и Джеймс Ловъл успяват да оцелеят  само по… Continue reading „НАСА потвърди: Екипажът на „Аполо 13“ е спасен от извънземни с НЛО“

В Полша бе убит поредният изследовател на НЛО, решил да разкрие истината за тях (видео)

Убийствата на уфолози продължават и новата жертва е Max Spiers, който е бил в Полша, където е трябвало да представи доклад за световен заговор и НЛО. Малко преди смъртта си… Continue reading „В Полша бе убит поредният изследовател на НЛО, решил да разкрие истината за тях (видео)“

В книга от 1716 г. е показан НЛО, с който Бог слиза на Земята

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “Конспирации: Сражение на военен дрон и НЛО (видео)

  1. Има ли повече инфо по случая? Вижда се че обектът излъчи някакво сияние от което се получи смущение в камерата на дрона,и това е….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *