Конспирации: Зловещите признаци за приближаващия край на света…

Мислите ли си понякога за края на света, когато гледате телевизионните новини? В тях всичко е зловещо, a страхотиите, за които се разказва в новините, сочат към възможен Апокалипсис.

 

Религиозни преследвания

Християните считат, че масовите религиозни преследвания ще станат знак за края на света. Според проучване на университета „Йейл“ 50 милиона човека от Близкия изток и Азия са били принудени да напуснат домовете си, главно поради религиозни преследвания в родните си страни.

Арктическият лед се топи

Полярните региони в Арктика и Антарктида са от първостепенно значение за глобалния климат, но ледът се топи изненадващо бързо, което може да доведе до бедствие. Учените прогнозират, че Арктика може напълно да се остане без лед до 2040 г.

Разрастване на авторитаризма

Известни са много имена на автократи, които са управлявали и управляват света. Въпреки това, съществува реален страх, че авторитаризма ще продължи да се разпространява и на Запад, чрез потискане на влиянието на либерал-демократите, чието място ще бъде заето от деспоти и тирани. Това може да доведе до широкомащабни преследвания , нарушаване на гражданските права и войни.

Богатите


Свръхбогатите имат повече пари, отколкото знаят къде да ги похарчат. Затова сега те харчат милиарди за подготовката за края на света – изграждат високотехнологични бункери под техните къщи и купуват парцели земя в Нова Зеландия със същата цел.

Нарастващото напрежение между световните сили

През последните години Съединените щати, държавите Русия и Китай все повече влизат в противоречие една с друга, защото зад конфликтите в Сирия и Украйна  стоят интересите на Русия и Съединените щати. В същото време Китай продължава да изгражда изкуствени острови като военни бази в спорни води и засилва влиянието си в Югоизточна Азия. Нарастващото напрежение и зле изчислен политически курс могат да провокират Трета световна война.

Устойчивост към антибиотици

В продължение на десетилетия антибиотиците спасиха милиони животи от много смъртоносни болести. Но през последните години, поради неправилно и прекомерно използване на антибиотици, някои бактерии станаха резистентни към лекарствата. Тези щамове на бактериите е безполезно да се лекуват с някой от известните антибиотици, което е заплаха за живота на всички хора на планетата.

Супер вулкан

Супервулканите са истински бомби със забавено действие за нашата планета. Йелоустоун – това е красив и величествен парк в Съединените щати, където се намира една от тези бомби. Учените казват, че в случай на изригване на вулкана Йелоустоун, цялата територия на САЩ ще бъде покрита с пепел и ще настъпи нова ледена епоха.

2000 SG344

Краят на света има име – 2000 SG344. Всъщност това е името на астероид, който според астрономи и учени може да се сблъска със Земята на 21 септември 2030 г.

Генното инженерство

Особените постижения на генното инженерство, такива като CRISPR, се възприемат като супер технологии, които могат да излекуват рака и да изкоренят вродени дефекти. Но ефективно манипулирайки човешкия геном, науката може неволно да предизвика много проблеми, включително създаването на нова свръхчовешка раса, която ще започне да преследва и да унищожава старата „несъвършена“.

Разрушаване на екосистемата

Климатът в света рязко се променя, в резултат на което в най-различни места се случват грандиозни бедствия – глад, суша и наводнения. При такива драматични промени в околната среда цели видове растения и животни могат да изчезнат, което ще доведе до разпадането на екосистемата.

Научна грешка

Развитието на науката достигна до такова ниво, че една грешка в лабораторията е достатъчна, за да накара нещата да се объркат и да унищожат света.

Всеобщо обезумяване

Независимо от факта, че в много развити страни хората живеят в много комфортни условия, броят на хората, страдащи от такива психични разстройства, като депресия, нервност и раздвоение на личността, се увеличава в цял свят. Това няма да доведе до нищо добро.

По mixstuff

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Пол Крейг Робъртс: До Армагедон остават две минути и половина

Готови ли сте да умрете? Ние с теб ще умрем скоро, и не от старост, а защото нашите съграждани са толкова глупави, невежи и с промити мозъци, за да вярват… Continue reading „Пол Крейг Робъртс: До Армагедон остават две минути и половина“

 

„Департамент по подготовка за Армагедон“ е създаден към НАСА

Отделно звено за защита на Земята от заплахи от космоса, е създадено в профилната американска  правителствена агенция НАСА. Официалното му име  е Planetary Defense Coordination Office. Американските медии коментираха в… Continue reading „„Департамент по подготовка за Армагедон“ е създаден към НАСА“

Кога и как ще загине Вселената

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *