Край на конспирациите: Френски учени определиха точната дата на смъртта на Хитлер

Френски учени са установили точната дата на смъртта на лидера на нацистка Германия Адолф Хитлер, пише Phys.org.

Специалистите са провели първото от 1946 г. изследване на фрагменти от зъбите на фюрера (пазени досега в Русия) и са открили, че е умрял на 30 април 1945 г. Проверката е потвърдила, че останките, предадени от Русия през 2017 г., са истински.

„Можем да пресечем разпространението на всички конспиративни теории за Хитлер. Той не е бягал в Аржентина на подводница, той не е бил на тайна база в Антарктида или  на тъмната страна на Луната“, заяви Philippe Charlier , ръководител на експертната група.

Също така французите са проверили и фрагмент от черепа на диктатора и са установили, че той съвпада напълно с рентгенографията на черепа на Хитлер, направена в годината преди смъртта му.

Преди това учените не можеха да определят от какво точно е умрял Адолф Хитлер. Но след като бяха изследвани останките, са открити следи от отрова върху зъбите и протезите на лидера на нацистка Германия, както и дупка от куршум в черепа му.

Източник: https://phys.org/news/2018-05-hitler-died-teeth.html

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

Странните линии от облаци над планетата стават все повече и повече (видео)

Преди няколко дни добре известният канал MrMBB333 публикува видео със странно изображение, случайно или умишлено появило се в Google Earth, където се вижда линия от облаци, простиращ се от Южния… Continue reading „Странните линии от облаци над планетата стават все повече и повече (видео)“

Конспирации: „Ние всички сме част от грандиозен и смъртоносен експеримент!“

ANP: Разобличаването на зловещата програма: „Всички сме част от грандиозен и смъртоносен експеримент“. В този нов материал, Mac Slavo на SHTFPlan, споделя с нас информация и представя видео (по-долу), показвайки… Continue reading „Конспирации: „Ние всички сме част от грандиозен и смъртоносен експеримент!““

Конспиративно: Нашествието на рептилиите, последната фаза на Новия световен ред! (видео)

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *