НАСА отказа да коментира странна снимка от повърхността на Луната!

Учените от НАСА не могат да обяснят защо на стара фотография от Луната се вижда огромен обект близо до нейната повърхност.

Това може да се види на снимка, направена по време на кацането на Луната на мисията „Аполо 11“.

Както обикновено става в такива случаи,  необичайната аномалия е забелязана от уфолози, а не от специалистите на NASA. Това пише известния изследовател на НЛО, използващ псевдонима Streetcap1. Това не е първото откритие на този автор. После той изпратил официално искане до НАСА, като помолил да отговорят какво е това, което е открил.

Според него изглежда, че „от Луната се откъснал фрагмент“. Американската космическа агенция не могла да даде отговор. Според говорителката на НАСА Линет Медисън тя била изненадана от това, но не може да обясни какво е.

Това поведение показва, че НАСА наистина може да крие нещо по този въпрос. Разбира се, веднага се появи в интернет теорията, че на тази снимка може просто да се види НЛО, който наблюдава първите опити на човечеството в изучаването на Луната.

Друга, също толкова фантастична теория предполага, че това, което се вижда на снимката, е астероид, който е летят в нашия регион и случайно е влязъл в кадър.

Всъщност, предишните кадри от тази космическа мисия не представляват нищо необичайно.


© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

НАСА разкри непубликувани досега снимки на скритата или тъмната страна на Луната! (видео)

НАСА представи видео с непубликувани кадри от далечната страна на Луната, която не може да се види от Земята и е широко известна като Тъмната или Скритата Страна на Луната.… Continue reading „НАСА разкри непубликувани досега снимки на скритата или тъмната страна на Луната! (видео)“

 

Тригълен космически кораб е открит на другата страна на Луната (видео)

Този триъгълен  кораб е бил открит в кратера Ryder, от другата страна на Луната, която никога не се вижда от Земята.  Streetcap1  обещава  нови доказателства за  съществуването на извънземни.  … Continue reading „Тригълен космически кораб е открит на другата страна на Луната (видео)“

Уфолози откриха на Луната останки от стратегически обекти на извънземни цивилизации (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *