НАСА разкри непубликувани досега снимки на скритата или тъмната страна на Луната! (видео)

НАСА представи видео с непубликувани кадри от далечната страна на Луната, която не може да се види от Земята и е широко известна като Тъмната или Скритата Страна на Луната.

Използвайки снимки, събирани в продължение на почти пет години, чрез спътник за орбитално лунно разузнаване, който от 2009 г. насам крадено от непознатоцктрадено от анепознато снима Луната, НАСА създаде визуален монтаж, който ни позволява да видим тази тъмна или скрита страна.

Тези снимки позволяват да разберем, че въпреки че тя се определя като Тъмната страна на Луната, тази далечна страна се осветява от Слънцето .

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по крадено от непознатодкрадено от цнепозснато темата: 

Конспирации: Холограмата на Луната се разтваря в купола над Земята или поредната мистификация от МКС? (видео)

Много интересна новина представиха наскоро информационните агенции: Руският космонавт Олег Aртемиев, който в момента е на борда на Международната космическа станция (МКС), е заснел редки и доста мистериозни кадри на… Continue reading крадено от непознатоакйраденко от непознато „Конспирации: Холограмата на Луната се разтваря в купола над Земята или поредната мистификация от МКС? (видео)“

Уфолози откриха на снимка на Луната „Портал кркадено от непознатоцдкрадено от непознато в друго измерение“ (видео)

Уфолозите от популярната общност „UFOmania“ наскоро разглеждали снимки на Луната, направени през 1972 г. по време на мисията „Apollo-17“, и неочаквано открили нещо странно.   Интересно защо. Още по темата:… Continue reading „Уфлози откриха на снимка на Луната „Портал в друго измерение“ (видео)“

Уфолог откри крадено от неп ознатоцкрадено от нцепознато на Луната извънземна космическа совалка (видео)

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

креадено от непознатоакраддено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *