Невероятно: Бившият президент на Бразилия – Кардосо – разказа по телевизията за срещата си с НЛО! (видео)

Бившият бразилски президент Фернандо Енрике Кардосо, който управлява страната в периода 1995-2003 г. и стана първият глава на тази държава, преизбран за втори мандат, направи неочаквано изявление по националната телевизия.

86-годишният политик, участвайки в ток шоуто „Разговор с Биал“, съобщи на водещия Педро Биал, че лично е бил свидетел на появата на планетата на неидентифициран летящ обект, и че заедно с него НЛО са видели още двама човека.

През по-голямата част от интервюто водещият задаваше въпроси на бившия държавен глава, свързани с текущото положение в Бразилия, за различни икономически и политически скандали в Южна Америка.

 

„Аз, Рут и Келсо видяхме летящия диск на извънземните“, напълно сериозно заяви бившият президент на на Педро Биал.

Учудващо е, че водещият и аудиторията в студиото също приеха думите на Кардосо напълно сериозно, без никакви насмешки и скептицизъм.

Още по-изненадващо е, че Кардосо никога не е скривал тази среща с НЛО, включително и когато е активно се занимава с политика. Освен това той е член на Бразилската академия на науките, и при желание той е могъл да бъде атакуван за такива възгледи от два фронта.

Такива нападки обаче никога не е имало. Очевидно бразилците разглеждат въпроса за съществуването на „летящи чинии“ и за присъствието на извънземни на Земята е много по-открито от жителите на много други страни.

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

„Аполо-16“ заснема на Луната огромна извънземна сграда! (видео)

Уфолозите от „UFOmania“ съобщават, че са открили нещо странно на една от снимките от американската космическа мисия „Aполо -16“ до Луната през 1972 г. Снимка, направена от астронавта на НАСА… Continue reading „„Аполо-16“ заснема на Луната огромна извънземна сграда! (видео)“

 

Конспирации: За извънземните нашата планета е обикновен зоопарк с примитивни същества и кръстопът между световете във Вселената

Сега изследователите често засичат много случаи с появи на НЛО, които се наблюдават в различни части на света, и отбелязват, че по-рано в небето са летели много по-малко обикновени дирижабли… Continue reading „Конспирации: За извънземните нашата планета е обикновен зоопарк с примитивни същества и кръстопът между световете във Вселената“

Конспирации: Италиански уфолог е убеден, че Земята се посещава от извънземни безпилотни апарати и от извънземни същества (видео)

Италиански  експерт по „летящи чинии“ доказа, че хората са интересни за извънземните. Според него човечеството е все по-близо до реална среща с „извънземни безпилотни летателни апарати“ и с „извънземни биологични… Continue reading „Конспирации: Италиански уфолог е убеден, че Земята се посещава от извънземни безпилотни апарати и от извънземни същества (видео)“

Луната е обитаема и на нея живеят хиляди извънземни същества (видео)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *