Невероятно: Ровърът „Curiosity“ засне на Марс летяща птица (видео)

Представители на уфологичната общност «Disclose Screen» съобщават, че преглеждали снимки, направени от известния марсоход от трето поколение „Curiosity“ на НАСА, и неочаквано открили предполагаема летяща птица на една от снимките!

Според изследователите тайнственият кадър е направен от ровъра на 20 януари тази година. Тъмният обект, много подобен на пернато създание, се вижда на снимката сравнително ясно.

Скептиците обаче предполагат, че това е обикновен снимков артефакт. Ако обаче всички тези „артефакти“ се съберат заедно за цялото време на работата на Curiosity от август 2012 г. досега, се очертава една много интересна картина, която не отговаря на официалната доктрина на НАСА за това, какво представлява Червената планета.

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

Марсиански хроники: Curiosity oткри и засне идеален каменен кръг (видео)

Идеален „каменен кръг“ е бил открит на снимка, направена от марсохода Curiosity, която преди няколко дни се появи на официалния сайт на НАСА (видеото по-долу).   ще се събудят и… Continue reading „Марсиански хроники: Curiosity oткри и засне идеален каменен кръг (видео)“

 

 

 

Curiosity Rover: 10 000 камъка и марсиански артефакти (видео)

Марсоходът Curiosity продължава да изследва Червената планета. Досега той е открил хиляди аномалии и артефакти. Вижте една кратка колекция с неговите „любопитни“ находки. Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно… Continue reading „Curiosity Rover: 10 000 камъка и марсиански артефакти (видео)“

Марсианските мистерии, заснети от ровъра Curiosity (видео)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *