НЛО се приземи в планински район в Италия (видео)

Очевидец на 27 май тази година е заснел полет и кацане на НЛО в планинска местност близо до град Болцано, Италия. Че това е НЛО е извън съмнение.

Обектът е цилиндричен, движи се плавно към планините, в задната част на цилиндъра е ясно видима пулсираща светлина, излъчвана от двигателя, а в някакъв момент НЛО просто зависва във въздуха.

Ето как очевидецът описва случката:

Беше рано сутринта и той стоял на верандата на хотела, където отседнал. Той забелязал обекта, който летял над планините, които заобикалят Болцано. Обектът не издавал никакъв звук. Свидетелят снимал обекта, докато не изчезнала зад планината и вероятно се е приземила в планината.

Обектът не на нищо подобно, което някога бил виждал, и това, че изведнъж спрял във въздуха, го убедило, че е нещо особено, тъй като земните летателни апарати не могат да летят без криле или винтове, а и да зависват на едно място.

Че това не е самолет, хеликоптер или друг земен летателен апарат – е очевидно,  трябва просто трябва да се прегледа записа на това, което се случва, за да се разбере, че  е обект, който използва технологии, непознати на хората.

Разбира се, скептиците са единодушни, че това е монтаж!

Вижте сами:

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

  •  

Илон Мъск предсказа появата на свръхжесток диктатор, който обаче няма да е човек!

Ексцентричният американски милиардер Илон Мъск, който не се колебае да прави различни фантастични изявления, разочарова феновете си с поредната зловеща прогноза. 46-годишният предприемач твърди, че ни очаква появата на най-безсърдечния,… Continue reading „Илон Мъск предсказа появата на свръхжесток диктатор, който обаче няма да е човек!“

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *