Президентът на САЩ Роналд Рейгън се е страхувал от нападение на извънземни

Какво ще се случи, ако утре при нас кацнат извънземни? Ще започне ли битка като в холивудските екшъни? Или  ще успеем да установим дипломатически контакт?

Разбира се, днес е трудно да си представим нашите действия, ако разберем, че съществуване извънземен живот, но бившият президент на САЩ Роналд Рейгън е имал свои отговори.

Срещата

В разгара на Студената война се състоя знаменитата среща между лидерите на двете свръхдържави. На 19 ноември 1985 г. лидерите на СССР и САЩ в разгара на конфронтация на ядрените сили, се срещнаха в Швейцария, за да се намерят „общ език“.

По време на срещата Рейгън и Горбачов внезапно за всички решават да се поразходят. Те усамотяват в малка къща до Женевското езеро. Няколко часа по-късно се връщат при останалите делегати. Много свидетели твърдят, че след разговора Рейгън и Горбачов изглеждали като добри приятели.

Какво са си казали двамата лидери, седейки край камината?

И чак през 2009 г., по време на интервю на Чарли Роуз (американски телевизионен водещ) с Горбачов и държавният секретар на Рейгън – Джордж Шулц- става известно това, което се е обсъждало в къщата до езерото.

Президентът Рейгън попитал Горбачов: „Какво ще направите, ако някой от космоса нападне Съединените щати? Ще ни помогнете ли?
Горбачов отговорил:Разбира се, не се съмнявайте.“
Рейгън добавил: „Ние също ще ви помогнем.“

Защо Рейгън пита Горбачов за хипотетична извънземна инвазия?

Защото Рейгън е бил голям почитател на научната фантастика, който много мислел за извънземните.

Рейгън, като президент на САЩ, предложи Стратегическата отбранителна инициатива, програма за отбрана, включваща рентгенови лазери и субатомни частици, която популярно е наречена „Междузвездни войни“. Той е бил обсебен от възможността за извънземни инвазия по време на неговото президентство.

Роналд Рейгън е считал, че всички хора трябва да се обединят пред лицето на извънземно нашествие.

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Нашествието на НЛО в град Ливланд , Tексас

Ливланд е  град в Тексас с население по-малко от 10 000 човека. Не е ясно по каква причина, но именно този град НЛО избират  за своята масова „атака“ през 1957… Continue reading „Нашествието на НЛО в град Ливланд , Tексас“

Учени: На Земята се очаква нашествие на мутанти

В Индия и Китай  официално са признати двама  мутанти. Единият от тях не реагира на ухапване от змия, а вторият –  вижда перфектно в тъмното. Изследователи от Китайския университет са… Continue reading „Учени: На Земята се очаква нашествие на мутанти“

Нашествие от около 100 НЛО е наблюдавано в Австрия

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *