Ровърът Curiosity oткри на Марс мистериозен цилиндър (видео)

На популярния уфологичен канал в YouTube „Mars Anomalies and Beyond“ се появи интригуващо видео, което осветява поредното откритие на виртуалните археолози на Марс.

Изследователите разглеждали снимки на повърхността на Червената планета, направени от известния марсоход „Curiosity“ и неочаквано забелязали сред обичайните марсиански скали и камъни мистериозна аномалия, която подозрително изглеждала като изкуствен обект, пише esoreiter.

Всъщност какво са открили уфолозите на Марс? В обектива на камерата на ровъра е попаднал странен цилиндър със заоблен връх. Освен това ясно се вижда как той е поставен на равен постамент.

Авторите на находката са убедени, че природата не може да създаде такъв добре изваян и симетричен обект, поради което смятат, че той е дело на представители на извънземна цивилизация. Може би това е техен монумент или конструкция, която изпълнява някакви технически функции.

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Карма? Това е глупост! 5 техники да промените своето бъдеще

Само един допълнителен час на ден в продължение на 50 години – това са  6  години за завладяване на  света. Защо е толкова трудно за нас да станем рано и… Continue reading „Карма? Това е глупост! 5 техники да промените своето бъдеще“

 

Научете с каква енергия е зареден всеки ден от седмицата

Всеки ден от седмицата се управлява от определена планета, следователно, като се използва влиянието и, може да се увеличи вероятността за успех многократно. Ведическата астрология, разказвайки за качествата и влиянието… Continue reading „Научете с каква енергия е зареден всеки ден от седмицата“

С този мистичен ритуал за подсъзнанието ще получите отговори на всички въпроси!

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *