Смразяващото пророчество на оракула Елиаху Залман: Русия и Турция ще започнат апокалиптична война!

Това зловещо пророчество може да е започнало да се сбъдва, когато руският президент Владимир Путин отне Кримския регион от Украйна, предизвиквайки негодуванието на международната общност.

Еврейският оракул Елиаху Бен Шломо Залман е предупредил еврейския народ малко преди смъртта си през 1797 г, да започне да се подготвя за края на света, когато Русия превземе Крим, съобщава therakyatpost.

Това зловещо пророчество – наскоро публикувано- започва да се сбъдва, когато руският президент Владимир Путин отне Кримския региона от Украйна, предизвиквайки негодуванието на международната общност.

Този мистик, който е известен като Виленският Гаон – „праведния гений от Вилнюс“ – предсказва, че Русия ще започне война с Турция – доста плашеща перспектива.

„Когато чуете, че руснаците са завзели Крим – вие трябва да знаете, че е дошло времето на Месията.“

Друг мъдър човек от същата епоха – Израил Бен Елиезер, предсказва, че Русия ще се обедини с мюсюлманите преди последната битка.

Москва вече влезе в съюз със сирийския лидер Башар Асад, ислямисткия режим в Иран и Ислямската въоръжена групировка Хизбула в сирийската гражданската война.

Кървавия конфликт все повече и повече привлича много заклети врагове от двете страни на конфликта – включително Русия, САЩ, Иран, Саудитска Арабия, Франция – и Великобритания.

Русия заплаши да използва ядрени оръжия срещу историческия си съперник Турция в региона, след като бе свален руски самолет- и това с натискането на едно копче може да подпали целия свят.

Пророчеството на Виленския Гаон е пазено в строга тайна, но миналата година правнукът му – равинът Моше Щернбух – за пръв път го съобщи на обществеността.

Мъдрецът казва: „И когато чуете, че руснаците са стигнали до Константинопол, трябва да сложите дрехите си за Шабат и да не ги сваляте. – Защото Месията може да дойде във всеки един момент“

Константинопол днес е Истанбул – най-големият и най-важният град в Турция.

Бен Елиезер – по-известен като Баал Шем Тов, което означава „господар на добро име“ – прави подобно ужасно пророчество.

Той казва: „Руснаците ще дойдат – ще дойдат заедно със синовете на Исмаил.“

„Синовете на Исмаил“ са мюсюлманите – които са потомци на Исмаил, първият син на Авраам – за който се казва, че е погребан в Мека.

http://www.therakyatpost.com/world/2015/12/05/the-end-of-the-world-russia-and-turkey-to-fight-apocalyptic-war-predicted-200-years-ago/

© 2020  Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Пророчеството за Края на света се крие в базиликата на Свети Павел в Рим

Във  Вечния град вече  две хилядолетия се издига една християнска светиня – базиликата на Свети Павел. С нея е  свързана една от тайните на католическата църква. Смята се, че  може… Continue reading „Пророчеството за Края на света се крие в базиликата на Свети Павел в Рим“

 

Предсказание за Събитията, които вероятно ще се случат до 2050 г. (видео)

Ще колонизираме ли Марс до 2050 г.? Ще създадем ли такъв изкуствен интелект, който ще бъде по-умен от човека? Предсказването на бъдещето е много трудна задача. Ние не знаем точно… Continue reading „Предсказание за Събитията, които вероятно ще се случат до 2050 г. (видео)“

Пророчеството: Путин = Гог, Крим = Магог , започва Апокалипсис, идва Месията

 

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *