Матрицата на Съдбата: Tехнологията за промиване на човешките мозъци става все по-съвършена!

На хората  им промиват мозъците откакто свят светува – така се случва и в момента, така е било и преди стотици години. Винаги е имало  умни манипулатори, които успяват да използват всички възможни психологически механизми, за да разколебаят всяко мнение, да насърчат определени дейности или да набият в главите на хората специфични вярвания.

Затова е добре да се запознаете с основите на промиване на мозъци , за да не позволявате на другите да манипулират съзнанието ви.

1. Изолиране

Промиването на мозъци може да бъде ефективно само по отношение на изолиран обект, който получава малко (или не получава) информация отвън, затова промиването е възможно само в контролирано общество.

2. Скандирания

2

Има причина, поради която вождовете използват скандиранията. Накарайте хората да повтарят един прост лозунг отново и отново. Това заглушава техните вътрешни мисли, а вашите се издигат на челно място.

3. Подражание

3

Подражанието е най- ефективната форма на промиване на мозъци. Повторете последните думи, изречени от човека, и той ще бъде по-отворен към вас и вашите предложения.

4. Ние сме екип и сме заедно

4

Намерете врага и покажете, че той е против „нас“. „Ние“ срещу „тях“ – е отлична схема, предизвикваща силни емоции, такива като омраза и преданост.

5. Илюзията за избора

5

Дайте възможност за избор, но се погрижете нещата да са такива, че във всички случаи резултатът да е един и същ. Ключът към успеха – да ги накарате да мислят, че те имат право на избор, дори ако това не е така. Ще видите, че какъвто и вариант да изберат, те ще бъдат по-уверени в него и с голяма готовност ще започнат изпълнението му.

6. Повторение

6

Повтаряйте твърдение или мисъл, които да звучат убедително. Повтаряйте твърдение или мисъл, които да звучат убедително.

7. Максимализъм

7

Описвайте всичко, изключително в черно или бяло. Това е добро, това е лошо. Този е горе, този е долу. Хората, не признаващи полутонове, е по-лесно да бъдат убедени да изпълнят заповедта незабавно и без разсъждения.

8. Страх

8

Заставяйте хората да вярват, че са изложени на опасност, и ги спасете от тази опасност. Обезпечете им подслон и безопасност, или им предложете да унищожите източника на опасност. Някои измамници, например, разказват на своите жертви, че им е направена магия и че късметът им е обърнал гръб. След това предлагат да развалят магията срещу малко пари.

9. Задействайте логиката

9

Аргументирайте всяка молба. Не искайте да ви дадат колата. Поискайте да вземете колата, за да   стигнете до болницата. Ако имате причина за искането, това звучи логично. Дори странно искане може да бъде изпълнено, ако думите ви са логични.

10. Контролирайте информацията10

Предоставяйте оскъдна информация, бързо и на малки порции. След известно време всичко, което казвате,  ще звучи значително, желано, като непоклатима крайна истина.

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

Матрицата на Земята: Хората в скотобойната на извънземните

Може би Матрицата отдавна съществува, само че акумулаторите за захранване на кукловодите не са нашите тела, а нашата чиста енергия, която лесно и незабележимо се източва от нас, не от… Continue reading „Матрицата на Земята: Хората в скотобойната на извънземните“

Не сте знаели каква е Тайната на „Жената в червено“ от филма „Матрицата“, нали? Вижте зловещата истина:

Когато през 1999 г. филмът  „Матрицата“ тръгна по кината, публиката по онова време  не можеше дори да си представи как той ще стане феноменално явление в обществото. „Червеното и синьо… Continue reading „Не сте знаели каква е Тайната на „Жената в червено“ от филма „Матрицата“, нали? Вижте зловещата истина:“

Когато някой от съпорта на „Матрицата“ не си е свършил добре работата (галерия)

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *