Уфолози откриха на Марс мистериозни и явно изкуствени обекти (видео)

 

Представители на уфологичната общност „ArtAlienTV“ съобщиха за нови интригуващи находки  на Марс.

„Космическите Детективи“, както те наричат ​​себе си, разглеждайки сателитни изображения на Червената планета с помощта на «Google Mars»,  са открили четири големи мистериозни  обекти,  които драстично се открояват на обичайния марсиански пейзаж.

Експертите предполагат, че тези аномалии не са природни явления, пише soreiter.ru.

Първата находка на уфолозите прилича на ударен кратер с непонятно светлосиньо образувание в него. Синият обект очевидно има внушителна височина, ако се съди по сянката, хвърлена от него. Според изследователите това може да е някаква конструкция, направена от метал, неизвестен на земната наука.

Може би това е дори структура на извънземните или техен летателен апарат. Ако става дума именно за летателен апарат на „зелените човечета“, експертите имат следната интересна теория: това не е сянката на обекта, а останала от него следа при падането. Вероятно в кратера се намират останките на извънземен кораб.

Друг загадъчен обект, открит от членовете на „ArtAlienTV“ в снимките на Червената планета, е златисто дискообразно възвишение или кухина, към която водят следи от падане.

Според изненаданите изследователи , те нямат и най-малката представа какво може да има там. Разбира се, виртуалните археолози подозират, че в този случай може да става дума за архитектурата или техника на представителите на извънземната цивилизация.

И накрая, два неидентифицирани обекта се намират близо един до друг и имат още по-невероятна форма. Това са два идеално гладки кафяви дискове със странни симетрични орнаменти върху тях.

Впрочем вижте сами:

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Колонизирането на Марс: Първите астронавтите ще бъдат унищожени от извънземни същества

Полетът до Марс е заплаха за астронавтите не само заради радиацията, но и заради извънземна заплаха. Експерти от университета в Бъкингам предупреждават изследователите на НАСА, които искат да изпратят първите… Continue reading „Колонизирането на Марс: Първите астронавтите ще бъдат унищожени от извънземни същества“

Колекция от невъзможни мистериозни обекти, заснети на Марс от Curiosity (видео)

Дори и най-големият скептик след като изгледа тези клипове, ще се замисли дали наистина Марс е безжизнена планета, както ни уверяват учените. Това , което ще видите, е наистина е… Continue reading „Колекция от невъзможни мистериозни обекти, заснети на Марс от Curiosity (видео)“

 

12 необясними обекти на снимки от Марс (видео)

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *