В САЩ се отвори портал, от който излетяха множество НЛО (видео)

Жители на Флорида са станали свидетели на появата на голям брой неидентифицирани летящи обекти.

Това събитие се е случило във Флорида. Хората, които станали свидетели на появата на НЛО, са направили видеоклип и го публикуваха в интернет.

Според техните разкази в небето неочаквано се появили множество неидентифицирани летящи обекти. Изглеждало така, сякаш в небето се е отворил портал, през който извънземните кораби се появили в небето на Земята.

Големия брой бели НЛО разтревожили очевидците, тъй като те не изключват възможността това да е началото на нахлуването на представители на извънземни цивилизации. За за тази възможност в края на миналата година предупредиха редица конспиролози.

Жителите на Флорида твърдят, че по време на появата на тези НЛО в небето не е имало нито един земен самолет.

Публикуваното видео също така предизвиква интерес и сред изследователите, търсещи доказателства за съществуването на извънземни цивилизации.

Уфлозите са изненадани от високата скорост на движение на тези мистериозни НЛО, появили се от нищото.

Потребителите, гледали видеоклипа, считат, че извънземните са демонстрирали своето технологично предимство и желание да нахлуят, ако е необходимо, на Земята.

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Streetcap1 откри на Луната още една огромна извънземна база (видео)

Уфологът Streetcap1, който в края на миналата година бе поканен от кинорежисьори да участва в документални проекти за Марс, продължава да качва впечатляващи клипове в мрежата за да докаже, че… Continue reading „Streetcap1 откри на Луната още една огромна извънземна база (видео)“

 

Вероятно Земята е само една обикновена извънземна зоологическата градина

Цялото човечество, целият ни живот с неговите  стремежи и тревоги,  може да  се окажат само суета на не особено развити същества, следени  с интерес от извънземни учени и любители на… Continue reading „Вероятно Земята е само една обикновена извънземна зоологическата градина“

 

На Марс е заснет извънземен в скафандър (видео)

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *