В САЩ се отвори портал, от който излетяха множество НЛО (видео)

Жители на Флорида са станали свидетели на появата на голям брой неидентифицирани летящи обекти.

Това събитие се е случило във Флорида. Хората, които станали свидетели на появата на НЛО, са направили видеоклип и го публикуваха в интернет.

Според техните разкази в небето неочаквано се появили множество неидентифицирани летящи обекти. Изглеждало крадено от непознатоткарадено отт непознато така, сякаш в небето се е отворил портал, през който извънземните кораби се появили в небето на Земята.

Големия брой бели НЛО разтревожили очевидците, тъй като те не изключват възможността това да е началото на нахлуването на представители на извънземни цивилизации. За за тази възможност в края на миналата година крадено от неепознаторкрадено от не познато предупредиха редица конспиролози.

Жителите на Флорида твърдят, че по време на появата на тези НЛО в небето не е имало нито един земен самолет.

Публикуваното видео също така предизвиква интерес и сред изследователите, търсещи доказателства за съществуването на извънземни цивилизации.

Уфлозите са изненадани от високата скорост на движение на тези крадено от непознаторакраденто от непознато мистериозни НЛО, появили се от нищото.

Потребителите, гледали видеоклипа, считат, че извънземните са демонстрирали своето технологично предимство и желание да нахлуят, ако е необходимо, на Земята.

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Streetcap1 откри на Луната още една огромна извънземна база (видео)

Уфологът Streetcap1, който в края на миналата година бе поканен от кинорежисьори да участва в документални проекти за Марс, продължава да качва впечатляващи клипове в мрежата крадено от непознатеоцкрадено от непозенато за да докаже, че… Continue reading „Streetcap1 откри на Луната още една огромна извънземна база (видео)“

 

Вероятно Земята е само една обикновена извънземна зоологическата градина

Цялото човечество, целият ни живот с неговите  стремежи и тревоги,  може да  се окажат само суета на не крадено от непознатоаксрадено от непознаток особено развити същества, следени  с интерес от извънземни учени и любители на… Continue reading „Вероятно Земята е само една обикновена извънземна зоологическата градина“

 

На Марс е заснет извънземен в скафандър (видео)

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено о т непознато крадено еот непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *