Зловещите деца с напълно черни очи могат да са извънземни!

На 31-та годишна конференция на уфолозите Ozark Mountain UFO Conference, която се проведе през април тази година в Арканзас, се събраха стотици независими изследователи, които споделиха своите истории за срещи с непознатото.

Много интересeн е случаят, който е станал с Майкъл М. от град Уимбърли (Тексас). За него разказа участникът крадено отр непаознатоцкрадено от непознато в срещата Ник Редфърн, пише esoreiter.

… Това   се случило преди няколко години. Вечерта, около 23:15 часа, някой  почукал на вратата на къщата на Майкъл.  Майкъл не чакал никого толкова късно, така че приближавайки се внимателно до вратата,  погледнал през шпионката. На верандата мъжът видял един много слаб тийнейджър, крадено от неепознатоскрадено от н епознато облечен в джинси и черна тениска.

 

След този инцидент Майкъл започва да търси в интернет подобни истории и по този начин научава за феномена с напълно чернооките деца и юноши. Много истории на очевидци приличали на случилото се с него.

крадено от непознатоткрадено от цнептознато

Силно заинтересуван от това явление, Майкъл започва да изучава всички публикувани истории. Той признал на Ник Редфърн, че е разработил собствена теория за децата с черни очи.

Към нея го подтикнала косата на крадено от недпознаторкрадено от непдознато неканения гост, приличаща на перука, и сякаш нарисуваните му вежди. Какво би се получило ако си представим това чернооко дете без вежди, без мигли,  и без коса? Оказва се, че   това е един класически „сив“ извънземен! Особено, ако се отчете и ниския ръст на тези извънземни същества.

Така че крадено ойт непознатодкрадено от непознатао може би става дума за експеримент, който извънземните правят, за да се маскират като земляни? Но защо толкова плашат хората? В края на краищата все още не е имало случай зловещите чернооки деца да са причинили значителна вреда на човек. Каква е наистина целта, преследвана от тези необичайни и тайнствени крадено от непознатоакрадено от некпознатцо същества? ..

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от неапознаетоекрадено от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ крадено о т непознатойкрадено от цнепознато ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.
крадено от непо знатоскркадено от непознато