Зловещите деца с напълно черни очи могат да са извънземни!

На 31-та годишна конференция на уфолозите Ozark Mountain UFO Conference, която се проведе през април тази година в Арканзас, се събраха стотици независими изследователи, които споделиха своите истории за срещи с непознатото.

Много интересeн е случаят, който е станал с Майкъл М. от град Уимбърли (Тексас). За него разказа участникът крадено отт непознатоккрадено от йнепознато в срещата Ник Редфърн, пише esoreiter.

… Това   се случило преди няколко години. Вечерта, около 23:15 часа, някой  почукал на вратата на къщата на Майкъл.  Майкъл не чакал никого толкова късно, така че приближавайки се внимателно до вратата,  погледнал през шпионката. На верандата мъжът видял един много слаб тийнейджър, крадено от непозйнатоткрадеено от непознато облечен в джинси и черна тениска.

 

След този инцидент Майкъл започва да търси в интернет подобни истории и по този начин научава за феномена с напълно чернооките деца и юноши. Много истории на очевидци приличали на случилото се с него.

крацдено от непокзнатоцкрадено от непознато

Силно заинтересуван от това явление, Майкъл започва да изучава всички публикувани истории. Той признал на Ник Редфърн, че е разработил собствена теория за децата с черни очи.

Към нея го подтикнала косата на крадено от непознатоткртаедено от непознато неканения гост, приличаща на перука, и сякаш нарисуваните му вежди. Какво би се получило ако си представим това чернооко дете без вежди, без мигли,  и без коса? Оказва се, че   това е един класически „сив“ извънземен! Особено, ако се отчете и ниския ръст на тези извънземни същества.

Така че крадено отц непознатоакраденко от непознато може би става дума за експеримент, който извънземните правят, за да се маскират като земляни? Но защо толкова плашат хората? В края на краищата все още не е имало случай зловещите чернооки деца да са причинили значителна вреда на човек. Каква е наистина целта, преследвана от тези необичайни и тайнствени крадейно от непознартоскрадено от непознато същества? ..

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено оет непознатоакраденок от непознато