Американските астронавти са открили на Луната градове и съоръжения на извънземните (видео)

Мегалитни постройки са разпръснати по цялата Земя, но и досега никой не знае кой ги е построил. Може би не тук трябва да се търси отговор, а на Луната?

През 1969 г. американски астронавти Нийл Армстронг и Бъз Олдрин кацат на повърхността на Луната. След мисията „Аполо -11“ НАСА провежда пресконференция, на която присъстват и астронавтите, които кацат на Луната.

Стенограмите от тази пресконференция са достъпни и сега и на нея Нийл Армстронг директно заявява, че по време на кацането на Луната те са наблюдавали огромни НЛО, които ги съпровождат на орбитата на Луната.

Освен това има видеозапис, направен от астронавти на повърхността на Луната, който доказва, че там са открити мегалитни постройки на извънземна цивилизация.

Огромни сгради от гигантски блокове с колони, многоетажни,  с много врати и прозорци. Може би тези, които са построили тези мегалитни градове на Луната, са били все още там и това е причината за прекратяването на полетите до Луната?

Много години са минали от историческата мисия на  „Аполо“, но хората не бързат да се върнат на Луната, и за това трябва да има очевидна причина, и тя е, че хората са се сблъскали на Луната с нещо, което завинаги ги спира да летят отново до спътника на Земята.

Армстронг открито е заявявал, че докато са били на Луната, те са били съпровождани от извънземни кораби, които са ги наблюдавали. Вероятно не само са наблюдавали, но и са се свързали с тях, като са обяснили на земните жители, че нямат работа на Луната.

Армстронг казва в интервюто: „ Това беше невероятно … разбира се, винаги сме знаели, че има възможност … факт е, че ни предупредиха“.

Когато го питат какво иска да каже, той отговаря: „Не мога да навлизам в подробности, освен да кажа, че корабите им са далеч по-добри от нашите по размери и технологии. Повярвайте ми, те бяха огромни … и заплашителни ….!“

Нийл Армстронг също така е видял на Луната и огромни съоръжения, сгради, храмове с колони и много други неща, за които НАСА решава да мълчи, за да не предизвика подобна информация паника сред населението на света.

Има и много снимки на повърхността на Луната, на които се виждат извънземни бази, градове, кули. Ето само някои от тях:

Има и видео, направено от Армстронг на Луната, в което се вижда как той и неговият партньор изследват огромна сграда, построена от големи блокове с много стаи и етажи, като размерите на тази структура и квадратните колони ясно се виждат.

Това обяснява много. Става ясно защо хората престанаха да летят до Луната, на тях просто им е било забранени от онези, които са господари на Луната, извънземна цивилизация, която значително превъзхожда в развитието си хората.

Става ясно защо няма нито един филм от снимките, направени на Луната.

Със сигурност тези записи и досега се съхраняват в НАСА, класифицирани като „секретни“, но са останали записи с видео предаванията, които са показвани от телевизионни канали от цял ​​свят и има записи, които не са били официално публикувани, но са били копирани от служители и давани на репортери. НАСА отрича автентичността на такива видеоклипове, но това е разбираемо.

В горното видео се обяснява много, включително потвърждава обектите, които са намерени на сателитните изображения LRO, където руините на мегалитни постройки могат да се видят ясно, както и храмове, скулптури, колони и различни механизми.

Интересно кой ги е унищожил и кога. Дали това се е случило още след като астронавтите са видели тези структури на повърхността на Луната или е станало много по-рано. И кой е разрушил тези сгради – хора или самите извънземни?

Повече въпроси, отколкото отговори, но Луната е мястото, където човечеството може да намери отговор на главния въпрос – кои сме ние и как сме се появили на Земята, и най-важното: Защо сме тук?

По материали на earth-chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

MARS ANOMALIES and BEYOND: Астронавтите са заснели на Луната десетки изкуствени структури! (видео)

Ето какво пише в Ютуб на канала на MARS ANOMALIES and BEYOND: „Аз считам, че американските астронавти са били изпратени на Луната за да разгледат и заснемат древните, или не… Continue reading „MARS ANOMALIES and BEYOND: Астронавтите са заснели на Луната десетки изкуствени структури! (видео)“

 

Фотограф снима суперлунието и засне НЛО до Луната

Фотограф в Лондон е заснел мистериозен тъмен обект на лунна орбита. Фотографът е направил тези снимки на Луната в 23:30 часа в неделя вечер и бил изумен да видя черен… Continue reading „Фотограф снима суперлунието и засне НЛО до Луната“

Екипажът на „Аполо 10“ е снимал на Луната „Шахта на пришълци“

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

2 thoughts on “Американските астронавти са открили на Луната градове и съоръжения на извънземните (видео)

  1. Градовете и съоръженията на Луната най-вероятно не са извънземни. Построени са от хората живели на Земята преди нас. Преди нас е имало 4 пъти развити цивилизации. Ние сме петата. Цивилизациите преди нас може да са изчезнали вследствие на природни катаклизми като изригване на вулкани, удар на огромен метеорит или ядрена война. В такъв случай Луната би била единственото място за спасение. Така, че обитателите на Луната са просто останки от хората живели преди нас които не могат да се завърнат защото климата е тотално променен.

  2. Ако някой се интересува, нека ми се обади. Има начин да се разбере повече за тези извънземни, които се намират на Луната. В момента има една руска технология, която може да се използва за разкриване на някои тайни около въпросните извънземни. Необходимо е да се приложи комбинативен метод и тази технология ще даде резултат. Всичко това ще стане тук от Земята и няма да струва скъпо…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *