Човекът, твърдящ че е дошъл от 6491, издържа тест на детектор на лъжата (видео+)

В края на февруари 2018 г. на паранормалния YouTube-канал ApexTV се появи странно видео, в което някой си Джеймс Оливър , в черна качулка, със скрито лице и променен глас разказа, че идва от бъдещето – от 6491 година.

В клипа „посетителят от бъдещето“ говори за много неща, включително и за голямата опасност от вулкана в Йелоустоун, и че вулканът ще се взриви и ще „парализира САЩ за 5 години“, тъй като атмосферата ще попаднат  огромни количества пепел.

„Джеймс Оливър“ не уточнява кога ще се случи това, споменава само, че през следващите 200 години. Пътешественикът от бъдещето нарича себе си пришълец от друга планета, която е извън Слънчевата система.

Но данните за планетата бяха много неясни. Също така той не можа да обясни как работи корабът му, от какво точно се е повредил и кога ще пристигне спасителният екип. Затова не е изненадващо, че видеото с интервюто му веднага бе заклеймено като фалшиво.

Вероятно като отговор на цялата тази критика,  на 29 май на канала на ApexTV се появи нов видеоклип с „Оливър“. В който той отговаря на различни въпроси, зададени от редактора на канала и в същото време е  включен към детектор на лъжата. В резултат на това се оказва, че той е преминал теста за всеки от въпросите, т.е. той е казвал истината.

По-точно тестът показва, че той напълно вярва в това, което казва.

„Планетата ми се намира по-далече от Слънцето, отколкото вашата, затова и трябва повече време за да една обиколка.

Следователно нашите години са по-дълги от вашите. Всеки ден откриваме нови планети и галактики. Повечето от тях са безжизнени, но понякога намираме разумен живот в тях.

Вие също така ще намерите нови планети и ще откриете нови екологични ниши „, – казва „Джеймс Оливър“.  Въпреки, че гласът на мъжа е променен, скептиците посочват, че акцентът му е на жител на Бирмингам, а говорът – на американец.

“ Имахме някои конфликти, но повечето от тях поставени много бързо под контрола на Федерацията.

Федерацията съществува за да поддържа мира. „

Според „Оливър“ глобалното затопляне ще бъде още по-лошо от сега и нашата планета ще стане много гореща. Той също така казва, че има извънземен аналог на Организацията на обединените нации (ООН), който се занимава с мироопазващи дела (същата федерация).

Той също така казва, че е приятел с хора от различни планети.

Когато Оливър е запитан кой ще бъде следващият президент на САЩ, той уклончиво отговаря, че „има ограничения за това, което мога да ви кажа“.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

„Пътешественичка във времето“ разказа за роботите и за „мъртвия“ свят на бъдещето през 3800 г. (видео)

В нашия свят, изглежда, се е отворил невероятен портал: все повече и повече „пътешественици във времето“ се появяват в нашето измерение и ни разказват за ужасите на бъдещето. Така и… Continue reading „„Пътешественичка във времето“ разказа за роботите и за „мъртвия“ свят на бъдещето през 3800 г. (видео)“

 

„Пътешественик във времето“ се върна от 3300 г. и предсказа апокалипсис! (видео)

Неизвестен мъж е записал видео, в което се представя за „пътешественик във времето“ от 3300 година, и казва, че се е върнал назад във времето за да предотврати глобална катастрофа,… Continue reading „„Пътешественик във времето“ се върна от 3300 г. и предсказа апокалипсис! (видео)“

„Пътешественик във времето“ се върна от … 10 000 година и показа снимка! (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *