Чудото живот: Стотици малки пиленца се излюпиха от изхвърлени на сметище яйца! (видео)

В живота се случват какви ли не чудеса. Те понякога граничат с нещо невиждано, мистично и необяснимо, а понякога са абсурдно прости – и, въпреки това, ние ги приемаме като истинско чудо.

Такова забавно чудо се е случило на сметището на грузинския град Марнеули, който се намира в източната част на страната. Местната птицеферма изхвърлила там яйца с изтекъл срок на годност.

Заради горещините от тези яйца се излюпили стотици малки жълти пилета след  това „варварско действие“. След което повечето от пилетата стигнали до жилищните райони на града, където били изловени от местните жители.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

Фауната измира 1 000 пъти по-бързо от очакваното. За половин век са загинали 67% от всички животни на Земята…

Печално е да осъзнаваме, че светът около нас се руши, при това с бързи темпове. След един век вече няма да можем да виждаме слонове в Африка и красивите корали… Continue reading „Фауната измира 1 000 пъти по-бързо от очакваното. За половин век са загинали 67% от всички животни на Земята…“

 

 

Плазмоидите – чужди и непознати форми на живот в нашето небе (видео)

Данните, събрани в хода на множество наблюдения показват, че тези концентрирани енергийни аномални явления,  могат да бъдат плазмени форми на живот – плазмоиди.     Невидимият свят: НЛО и плазмоиди… Continue reading „Плазмоидите – чужди и непознати форми на живот в нашето небе (видео)“

 

Живот след смъртта: Когато умрете вие знаете, че сте мъртви, защото съзнанието ви остава „живо“! (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *