Джорджио Цукалос: Религиите са се появили заради извънземните, посещавали Земята в древни времена?

Джорджио Цукалос е известен телевизионен водещ, той е считан за експерт по всичко, свързано с извънземните. На американската телевизия води предаването „Древните пришълци“.

Цукалос многократно е казвал, че е убеден, че в древни времена нашата планета е била посещавана от разумни същества от други планети, които и сега наблюдават хората крадено от непознатоцкрадейнос от непознато и с това се обяснява появата на феномена НЛО.

Наскоро Цукалос говори на конференция, посветена на проблемите на НЛО и направи интересно изявление за това, как въобще са се появили религиите и поклонението пред Бога.

Според него древните хора са възприемали извънземните като висши същества, защото небесните жители имали невероятни крадено от непознаторккракдено от непознато способности и технологии. Когато извънземните напуснали планетата, възникнал култ, който се превърнал в основата на съвременното разбиране за религии и Бог.

Високите технологии на извънземните, древните хора възприемали като проява на магически способности. Ако не са посещавали Земята същества от други планети, сега нямаше да съществува нито една религия, уверен крадено от непознаттосскрадено от непознато е тв водещият.

Ние дори и сега не можем да разберем нивото на тези технологии, и не просто отказваме да разберем това, а игнорираме много доказателства, указващи извънземна намеса в хода на човешката история.

Археолозите просто отхвърлят и игнорират много артефакти, указващи, че в миналото именно извънземните са създали на крадено от непознатоакраде но от непознайто нашата планета множество великолепни архитектурни конструкции , независимо дали това са египетските пирамиди или споменаването на срещи с висши същества в древните книги, монографии, барелефи, както  се премълчава  и откриването на извънземни артефакти, намирани в различни части на света.

Тези „богове“ още  преди хиляди години са обяснявали на хората, че краденйо от непознатоеркрадено от непознато Земята е кръгла, и са им казвали, че някой ден хората също ще излязат извън пределите на тяхната планета. Има доказателства, че това не са божествени същности, а астронавти, тъй като за своите полети също  като съвременните астронавти,  използват скафандри. А за какво му е на бога скафандър?

Своите теории крадсено от непознатодкрадено от непокзнато Джорджио се е опитва да обясни хората на историческия канал History Channel и неговите предавания се сдобиват с голяма популярност, въпреки отричането от официална наука на контакти на човека с пришълци в древни времена.

Самата идея, изразена от Цукалос, не е нова. Мнозина преди него са писали , че появата крадесно оат непознатоцкрадено от непознато на религиите е свързана с феномена на така наречения „карго култ“, когато изостанали цивилизации обожествяват модерни технологии, за които не могат да намерят разумно обяснение.

Източник: earth-chronicles

крадено от непознатодкрадено йойт непознато

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от непознатоскрадено от рнедпознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *