Джорджио Цукалос: Религиите са се появили заради извънземните, посещавали Земята в древни времена?

Джорджио Цукалос е известен телевизионен водещ, той е считан за експерт по всичко, свързано с извънземните. На американската телевизия води предаването „Древните пришълци“.

Цукалос многократно е казвал, че е убеден, че в древни времена нашата планета е била посещавана от разумни същества от други планети, които и сега наблюдават хората и с това се обяснява появата на феномена НЛО.

Наскоро Цукалос говори на конференция, посветена на проблемите на НЛО и направи интересно изявление за това, как въобще са се появили религиите и поклонението пред Бога.

Според него древните хора са възприемали извънземните като висши същества, защото небесните жители имали невероятни способности и технологии. Когато извънземните напуснали планетата, възникнал култ, който се превърнал в основата на съвременното разбиране за религии и Бог.

Високите технологии на извънземните, древните хора възприемали като проява на магически способности. Ако не са посещавали Земята същества от други планети, сега нямаше да съществува нито една религия, уверен е тв водещият.

Ние дори и сега не можем да разберем нивото на тези технологии, и не просто отказваме да разберем това, а игнорираме много доказателства, указващи извънземна намеса в хода на човешката история.

Археолозите просто отхвърлят и игнорират много артефакти, указващи, че в миналото именно извънземните са създали на нашата планета множество великолепни архитектурни конструкции , независимо дали това са египетските пирамиди или споменаването на срещи с висши същества в древните книги, монографии, барелефи, както  се премълчава  и откриването на извънземни артефакти, намирани в различни части на света.

Тези „богове“ още  преди хиляди години са обяснявали на хората, че Земята е кръгла, и са им казвали, че някой ден хората също ще излязат извън пределите на тяхната планета. Има доказателства, че това не са божествени същности, а астронавти, тъй като за своите полети също  като съвременните астронавти,  използват скафандри. А за какво му е на бога скафандър?

Своите теории Джорджио се е опитва да обясни хората на историческия канал History Channel и неговите предавания се сдобиват с голяма популярност, въпреки отричането от официална наука на контакти на човека с пришълци в древни времена.

Самата идея, изразена от Цукалос, не е нова. Мнозина преди него са писали , че появата на религиите е свързана с феномена на така наречения „карго култ“, когато изостанали цивилизации обожествяват модерни технологии, за които не могат да намерят разумно обяснение.

Източник: earth-chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *