Кървавата Луна през юли 2018 г. : Каква промяна ще настъпи на Земята?

Express: Кървавата Луна през 2018 г. зловещо ще се появи по време на юлското пълно лунно затъмнение, а библейските конспиролози твърдят – тази Кървава Луна е пророчески знак за Края на Времето.

Втората кървава Луна и лунното затъмнение тази година ще заинтересуват астрономите на 27 юли.

Пълната Луна през юли ще стане червена по време на затъмнението поради разсеяната слънчева светлина в атмосферата, но религиозни конспиролози твърдят, че това събитие е много по-значимо.

По време на супер синята Кървава Луна на 31 януари, преди шест месеца, християни и конспиролози призоваха да се подготвим за края на света.

Тогава , Книгата на пророка Йоил (шестнадесета част от Танах, част от Библията, написана от пророк Йоил) се цитираше като доказателство, че Луната, превръщайки се „в кръв“, е апокалиптичен знак.

Популярният християнски конспиролог пастор Paul Begley скочи и увери, че за нас настъпват последните дни.

Той каза: „Дяволският гръбнак трябва да бъде пречупен. Това е раждането на Края на Времето. Живеем в последните дни. Това важи за супер синята Кървава Луна, това е пророческият знак за Края на Времето. „

Образът на Кървавата Луна по някакъв начин сигнализира за Края на Света, според неясните тълкувания на Библейското Писание.

Според Bruce McClure и Deborah Byrd от EarthSky, пророчеството на Кървавата Луна може да се проследи от християнските пастори, Mark Blitz и John Hagee през 2013 году.

Астрономите пишат: Двама християнски пастори Mark Blitz и John Hagee, използват термина Кървава Луна, за да го приложат към пълнолунията в периода 2014-2015 г.

John Hagee изглежда е популяризирал този термин в своята книга от 2013 г. „Четири кървави Луни: нещо ще се промени“.

Mark Blitz и John Hagee говорят за лунния тетрад 2014-2015 като за изпълнение на библейското пророчество.

Йоил 2:31 :

„Слънцето ще се превърне в тъмнина и луната – в кръв, преди да дойде великият и страшен ден Господен.“

Обаче други конспиролози твърдят, че Кървавата Луна е била предсказана от книгата на откровенията, в която се говори за големи земетресения, че Слънцето ще почернее, а Луната ще „стане кървава“.

По материали на : https://www.express.co.uk/news/weird/978519/Blood-Moon-2018-end-of-the-world-bible-prophecy-lunar-eclipse

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

НЛО попадна в кадър по време на затъмнението на Кървавата Синя Луна (видео)

На 31 януари 2018 г. по време на тв транслация на затъмнението на Кървавата Синя Луна, в кадър се появи НЛО. Вижда се как той лети с висока скорост, приближавайки… Continue reading „НЛО попадна в кадър по време на затъмнението на Кървавата Синя Луна (видео)“

 

Кралица Елизабет: Започва „Свещена война“, „Никой не знае кой ще живее, а кой ще умре“, „Идва краят на времето“ (видео)

  Тя обяви настъпването на „Края на времето“ и призова да се сбогуваме с близките си, пише yournewswire.com. Кралица Елизабет предупреди за „свещена война, която ще сложи край на всички… Continue reading „Кралица Елизабет: Започва „Свещена война“, „Никой не знае кой ще живее, а кой ще умре“, „Идва краят на времето“ (видео)“

Джон Тайтър – „Пътешественикът във времето“ – се завърна и разказа за имплантирането на чипове на хората, част 2

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *