Kонспирации: Срещата на Билдербергите в Италия. Ще бъде ли решен въпросът за създаването на „Съединените Европейски щати“? (видео)

IWB: Josh Sigurdson беседва с Dan Dicks от “Press For Truth”, известен изследовател на Билдербергския клуб, който съобщава за всяка среща на клуба от 2006 г. насам.

Dan е документирал безброй сблъсъци с членовете на Билдербергския клуб в продължение на много години и е получил най-важната информация от членовете на клуба, такива като Luke Rudkowski ot WeAreChange.

Дан казва, че срещата на Билдербергите през 2018 г. ще се проведе в Торино, Италия, от 7 до 10 юни.

Дан не разкрива никакви тайни, но стратегиите му се подобряват всяка година. Не трябва да забравяме, че бе арестуван в Копенхаген преди няколко години по време на среща за това, че е задал няколко въпроса на Организационния комитет. Той бе единственият журналист, който остана в хотела след блокирането му.

Дан разказва за най-важната информация, която получава от членовете на Билдерберг, за това, каква е била любимата му конфронтация и защо той смята, че е толкова важно за хората да разберат сериозността на тези изключително закрити заседания между най-влиятелните хора в света, от политици до банкери, от медийни магнати до бизнес лидери. Едва ли такава информация трябва да се възприема несериозно и с насмешка.

Оправданията, представени от членовете, откровено са слаби. Обикновено това е защото са „отегчени“ или просто е начин да говорят лично. Това е среща на милиардери, напомня Дан. Тяхното време струва много пари. Те не просто така тайно отиват на едно място, за да поразговарят. Това са важни политически решения, вземани на световно правителствено ниво, които засягат целия свят и всеки човек.

Най-важните решения вероятно се вземат в бара на питие, където най-висшите членове на клуба се оттеглят от членовете с по-нисък ранг. Не всеки участник знае какво правят там.

Тъй като нашата съдба се определя от тях, нашата задача е да хвърлим светлина върху този изключително важен въпрос и да принудим медиите да го разкрият. Заради истината трябва да разобличим тази група.

оригинал

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

Ексминистърът на отбраната на Канада П. Хелиър: „Илюминатите тайно управляват света“ (видео)

Бившият канадски министър на отбраната Пол Хелиър твърди, че илюминатите са реални и тайно управляват света от задкулисието. Пол Хелиър се смята за най-високопоставеният политик, който винаги правдиво разказва за… Continue reading „Ексминистърът на отбраната на Канада П. Хелиър: „Илюминатите тайно управляват света“ (видео)“

 

Илюминатите са несвободни и ограничени от договор с древни нефизически същества – II

Продължение. Те обладават диво, изключително жестоко желание,  да притежават и да контролират, да имат власт над другите души. Те знаят първичната Истина,   която им е добре известна от древни… Continue reading „Илюминатите са несвободни и ограничени от договор с древни нефизически същества – II“

Д-р Джим Уили: Заради илюминатите войната между САЩ и Русия стана неизбежна (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *