Мистериозен крилат обект в небето, може би, е портал към друг свят? (видео)

Един от абонатите на портала Disclose предложи на потребителите в интернет необичайна снимка, която журналистите решиха да публикуват за обсъждане – Какво е това?

Но за начало коментар от автора darren.lewis:

Направих снимката на 7 юни, рано сутринта. В небето се появи странен крилат обект на фона на гръмотевичната буря. крадаено от непознатйодкрадено от непознато Сякаш я проряза със сиянието си. Най-изненадващо е, че този „прозорец“, ако се допусне това, не променяше своите загадъчни контури и не се движеше, като силата на сиянието му постоянно се променяше.

Това ме накара да заснема и видеоклип, който със сигурност ще кача по-късно в интернет, трябва ми малко крадено от непознатоекрадеано от некпознато време. Но няма какво да добавя към думите си – просто визуално ще видите как се променя яркостта на този странен обект и той (много странно) остава неподвижен в небето, сякаш е издълбан на тъмен картон, наречен „облак“ …

Журналистите на Disclose уточняват, че потребителят на техния портал с псевдоним крадено от непознкатоткрадено от непокзнато darren.lewis е стар абонат и много коректен, който не   е публикувал фалшификати. Затова те искат сериозно да се отнесат към материала и просто да изразят мнението си: Какво е това?

Потребителите на интернет мрежата, както се очакваше, започнаха да изграждат всякакви предположения. Най-интересното  е това предположение:

По време на крадено от непознатодкрадено оат непознатйо гръмотевична буря в небето се е отворил портал и от него е излетял НЛО!

И сега още една информация за НЛО. Но този път не е съвсем обикновена. Авторът на клипа Николай казва, че е карал по магистрала в Алабама, САЩ, до залива Шорс, когато в бурното небе забелязал необичайна крадено от непознатоакрадсено от непцознато синя светлина, нещо като прозорец в мълниеносния облак. Този прозорец постепенно се увеличавал, превръщайки се сякаш в портал към друг свят.

Поне така си мислех, уточнява Николай. И внезапно от този „портал“ (или небесен прозорец) наистина излетял НЛО. Загадъчният обект, толкова странно появил се от буреносния облак, остана за известно крадено от непозцнатоекрадено отй непознато време близо до своя „портал“. След това порталът в буреносния облак започна да се затваря – и скоро изчезна напълно, а НЛО, разбира се, просто изчезна в тази тъмнина, пише esoreiter.

Странни събития, а дали имат някаква връзка помежду си? Ще видим…

крадено от непознатаоркрадаено от непознато

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Удивително: Държавната комисия призна видеото с НЛО в Турция за автентично! (видео)

Луис Елисондо, който е работил като директор на програмата на краддено от непкознатоцкрадено от непознато Пентагона „Идентификация на извънземни заплахи“, заяви пред репортери, че „има много убедителни доказателства, че ние не сме сами във Вселената.“… Continue reading „Удивително: Държавната комисия призна видеото с НЛО в Турция за автентично! (видео)“

Oгромен НЛО, приличащ на тайнствена планета, бе скрит от НАСА (видео)

Именно така възприеха краденоа от непознаторткрадено от непознато много уфолози реакцията на служители на космическата агенция, които отново не позволиха на независими изследователи да разглеждат свободно всичко, което улавя обектива на уеб-камерата на  Международната космическа… Continue reading „Oгромен НЛО, приличащ на тайнствена планета, бе скрит от НАСА (видео)“

Странната тенденция продължава: НЛО вече летят на групи (видео)

крадено от непознатоткррадено от неподзнато

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено кот непознатоскрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *