Мистерия: Над Одеса се появи огромно око в небето

Украинската художничка Олга Яровая снимала небето над морето в Одеса и получила доста неочакван кадър. На снимката тя забелязала странна аномалия в облаците, подозрително приличаща на огромно човешко око.

Момичето разказва за това с нескрит възторг:

В този ден валеше и се създаваше впечатление, че това „всевиждащото око“ плаче над водата. Аз си помислих: напълно е възможно само така да ми се струва като на художник, надарен с въображение да виждам света малко по-различно от другите хора, но само вижте снимката – обективът на камерата ми е забелязал същото нещо, макар да няма нито въображение, нито дори съзнание.

Или все пак има? ..


Изненадана от полученото изображение, украинката качила тайнствена снимка в социалната мрежа Facebook, споделяйки с милионната аудитория на мрежата чудото, открито в небето.

Някои потребители на FB веднага сметнаха, че това е истинско знамение: може би религиозно или някакъв друг вид. Например, според теорията за интелигентните облаци, тези знаци ни се изпращат от точно от тях.

Според други коментатори, става дума само за образувана от дъждовните облаци фантастична илюзия. Други предполагат, че някакъв призрачен гигант е излязъл от морето, и точно неговото око е заснело момичето.

Впрочем, мистериозните явления в последно време стават все повече и най-често те се появяват в небето.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Зловещите деца с напълно черни очи могат да са извънземни!

На 31-та годишна конференция на уфолозите Ozark Mountain UFO Conference, която се проведе през април тази година в Арканзас, се събраха стотици независими изследователи, които споделиха своите истории за срещи… Continue reading „Зловещите деца с напълно черни очи могат да са извънземни!“

Странно събитие на Слънцето, непознато за цялата история на наблюденията

По време на слънчевия минимум, когато активността на звездата затихва, а изригванията са изключително редки, Слънцето бе разтърсено от най-голямата експлозия, която се образува само при много редки уникални условия.… Continue reading „Странно събитие на Слънцето, непознато за цялата история на наблюденията“

Конспирации: Черните жреци на Атлантида и до сега управляват Земята

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *