Невероятно : Директно от Слънцето излетя огромен кораб (видео)

Защо напоследък уфолозите все по-често говорят за НЛО, които или обикалят около Слънцето, или дори с лекота навлизат в неговата огнена пещ и се връщат обратно?

Има поне две причини за това:

На първо място, днес, нашата звезда се наблюдава отблизо от няколко спътника, например, SDO и SOHO, които засичат всичко, което се случва със Слънцето и в непосредствена близост до него, и след това изпращат в реално време до Земята снимки с висока резолюция (качество), които са изложени в свободен достъп през интернет. Чрез това уфолозите са в състояние да намират най-различни неидентифицирани летящи обекти не само на Луната или Марс, но и на Слънцето;

На второ място, в началото, когато на тези снимки започнаха да се появяват огромни обекти с неизвестен произход, уфолозите не им обръщаха внимание, като предполагаха, че извънземните кораби, просто не могат да бъдат толкова големи – с размерите на нашата планета, и дори много пъти по-големи. Скоро обаче независими изследователи бяха принудени да признаят, че НЛО могат да бъдат с всякакъв размер. Освен това – те практически не се страхуват от фантастично високите температури на Слънцето.

Днес космическите изследователи признават, че НЛО често се навъртат близо до Слънцето и дори го използват. Според една от версиите, нашата звезда е един вид портал към други светове, където минават огромни по нашите стандарти извънземни кораби. Между другото, по такъв начин, казват уфолози, в далечното минало може да е била доставена до нашата Слънчева система, а след това привлечена от Земята – Луната – изкуствен спътник, или кораб (база), пише esoreiter.

Според втората версия, Слънцето е един вид кораб за междугалактическо зареждане (слънчевата плазма като гориво за НЛО). Въпреки това е възможно и друго- че нашето светило използва, и по друг начин, такъв, за който ние просто не знаем и не можем да знаем.

… И сега поредният извънземен кораб бе забелязан от космическите сателити SDO и SOHO, поне те са предали на Земята потвърждаващи това снимки. Този път просто гигантски НЛО, около сто пъти по-голям от нашата планета, излетя от Слънцето – директно от огнената му магма. И нищо …

Вижте видеото, в което се прави анализ на снимките. А дали ще се съгласите с уфолозите или не, си е ваша работа.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Учени: Извънземните се крият сред хората

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *