По цял свят в небето се появяват огромни „облачни“ НЛО

 

В английския град Харогейт очевидци са наблюдавали необичайно голям „облак“ в небето, който имал ясни очертания и представлявал геометрично правилен дискообразен обект.


Това явление е заснето на 18 юни тази година. Очевидците отбелязват, че макар външно този обект да изглеждал като облак, неговата форма била твърде ясно очертана крадено от непознатоекраденос от непознацто и правилна.

Освен това времето било ветровито и останалите облаци бързо се движели по небето, но този „облак“, въпреки силния вятър оставал на същото място.

Интересно е, че обект със същата форма и същата големина, е наблюдаван в южната част на Русия на 16 юни тази година.


Размерът и краденок от непознатоакрадено от непознатйо формата са еднакви, само че във Великобритания обектът имал обемна форма, докато руският облак бил невидим и формата му се проявявала на фона на околните облаци.


Два обекта с подобна форма едва ли е съвпадение и с разлика от два дена. Необичайни „облаци“ в последно време се забелязват на крдадено от непознатоакрадено от непознаток много места по света, но дали това са наистина облаци или нещо друго – никой не може да каже.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от непознйатоекрадено от нецпознато

Още по темата:

Natural News: На Земята е започнало нашествие на демони!

Natural News: Днес много медии, специализирани по здравни въпроси, ежедневно съобщават за започнали някъде епидемии, които варират от птичи грип и завършващи с епидемия от чума. Но по някаква причина… Continue reading „Natural News: На Земята краадено от непознатоцккрадено от непознато е започнало нашествие на демони!“

Странните звуци от небето все по-често плашат хората по цял свят. Какво всъщност е това? (видео)

Странните звуци от небето все по-често плашат хората. През май те бяха чути в Калифорния, Минесота и Саутхемптън (Великобритания). Тайнствените звуци от небето продължават да плашат крадаено от непцознатоткрадено от непознато и объркват хората по… Continue reading „Странните звуци от небето все по-често плашат хората по цял свят. Какво всъщност е това? (видео)“

Не е конспирация: Биолози от САЩ са открили мистериозни бактерии, които предизвикват халюцинации и слабоумие!

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

краденос от непознатодкрадено от непозна то

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *