Скот Уоринг: На Титан има извънземен град, защитен с купол от силово поле! (видео)

На снимка, публикувана от Стив Алберс, който работи за NOAA (National Oceanic Atmospheric Administration), се вижда доста интересно изображение на спътника на планетата Сатурн – Титан.

На снимката веднага прави впечатление това, че краищата и са умишлено замъглени. Възниква въпросът защо това е направено и с каква цел. Какво се опитват да скрият по този начин?

Уфологът Скот Уоринг е известен със своята прецизност в изучаването на снимки в търсене на извънземни аномалии и артефакти. Той изучил тази снимка и стигнал до извода, че на нея  е скрито нещо интересно.

Краищата на изображението са замъглени, но в горната си част е силно осветена. Това прави впечатлени и поради тази причина Уориг започва да включва различни цветни филтри, за да разкрие какво е скрито там и открил гигантски купол.

Както самият той пише, този купол се състои наполовина от твърд материал, може би метал, а втората му част е енергийно продължение на купола. 30% от купола е метал, а 70% – силово поле.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

НАСА: „Нещо“ се движи на Титан – спътника на Сатурн

Астрономи от НАСА са забелязали на Титан, най-голямата луна на Сатурн, странен движещ се обект, който може  да променя формата си. Наблюденията с помощта на космическата сонда „Касини“ са помогнали… Continue reading „НАСА: „Нещо“ се движи на Титан – спътника на Сатурн“

 

Учени: На Титан може да живеят гигантски организми

Палеонтолози от САЩ и Германия допускат съществуването на гигантски организми на най-големия спътник на Сатурн. В частност, учените  допускат  съществуването на Титан на гигантски дългоживеещи организми. Резултатите от изследванията си… Continue reading „Учени: На Титан може да живеят гигантски организми“

Извънземни бази на Титан (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *