Странните звуци от небето все по-често плашат хората по цял свят. Какво всъщност е това? (видео)

Странните звуци от небето все по-често плашат хората. През май те бяха чути в Калифорния, Минесота и Саутхемптън (Великобритания).

Тайнствените звуци от небето продължават да плашат и объркват хората по света. Звуци, които приличат на тръбен глас, а в някои случаи на звуци на духов оркестър, през последните години се крадено от непознатоакрадено оат непорзнато чуват по целия свят, от Канада до Украйна, през Съединените щати, Германия и Беларус, и всичко това показва, че нещо странно се случва над нас.

Тези зловещи звуци постоянно звучат в различно време и на различни места в продължение на почти десетилетие.

Напоследък  такива звуци са записани над Bellflower, Калифорния, краденко от непознатоцткрадено от непознато май 2018:

Минеаполис, Минесота, Май 2018:

Саутхемптън (Великобритания):

Хората не могат да разберат какво е това … има само теории:

Така например професорът по физика Jean-Pierre St. Maurice смята, че това са електромагнитни шумове от полярните сияния и радиационните пояси.

НАСА твърди, че това са звуци на крадено от нкепознаатодкрадено от непознато естествени радиоизлъчвания. Представители на агенцията обясняват: „Ако хората имаха радиоантени вместо уши, щяхме да слушаме една невероятна симфония от странни звуци, които идват от нашата планета. Учените ги наричат ​​“атмосферни смущения“.

Дейвид Деминг, геофизик от Оклахома, заяви, че тръбни звуци от небето са способни да генерират самолети или телефонни предавания. крадено от непозн атоакрадено от нкепознато Но опонентите му имат възражения по този въпрос, тъй като самолети летят всеки ден, което не може да се каже за появата на ужасните звуци в небето.

Руският академик Андрей Тюнюев обяснява тези ужасни тръбни звуци с това, че магните полюси на Земята сменят местата си.

Сеизмолозите казват, че това крадено отк непознатоакрадено дот непознато се дължи на колебания в земната повърхност: „Има промени в структурата на Земята. Грубо казано, тя започва да скърца. Това е особено забележимо в геологично напрегнати точки като кратери на древни вулкани. Когато Земята започне да издава такъв звук, това явление е много мощно, някой може да го вземе за крадено сот непознатоекртадено от непознато тръбен глас от небето – защото звукът идва от различни страни. Вероятно това са предшественици на някакви катастрофи „

Привържениците на извънземната теория са сигурни, че именно НЛО създават такива звуци. По този начин те събират информация за нас и я предават в своята база.

Някои смятат, че тези звуци крадено оат неподзнато крадено от непознато идват от използването на някакво тайно климатично оръжие.

Но засега никоя от тези версии не е доказана, а от небето продължават да се чуват странни звуци. крадено от непознато цкрадено тот непознато В различни страни се чува тръбен глас от небето и се леят звуците на мистериозен хилядогласен „духов орекстър“. Сякаш това са йерихонските тръби.

А има много хора, които считат, че това са предвестници на предстоящия Апокалипсис.

По Strangesounds

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

  • крадено от непознатоккрадено от кнепорзнато
     

Анормални звуци от дъното на океана вече 27 години издава мистериозен апарат

Изследователи съобщават, че през последните 27 години от дъното на океана се носят мистериозни звуци от неизвестен произход. За първи път тези сигнали са засечени  през 1991 г. После звуците… Continue reading крадено от непознатотекраденос от непознато „Анормални звуци от дъното на океана вече 27 години издава мистериозен апарат“

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от непозанатоскрадено от непозйнато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *