Удивително: Държавната комисия призна видеото с НЛО в Турция за автентично! (видео)

Луис Елисондо, който е работил като директор на програмата на Пентагона „Идентификация на извънземни заплахи“, заяви пред репортери, че „има много убедителни доказателства, че ние не сме сами във Вселената.“

На думите на Луис може да се вярва, тъй като в продължение на много години той е работил в Държавния крадено от непаознатоакрадено от непознцато департамент на САЩ, а след това и в Пентагона, където той лично е видял хиляди свидетелства с извънземни летящи обекти в земното небето, а и не само в небето, но и в океана. НЛО свободно се движат, както в атмосферата, така и под водата.

Срещи с НЛО са записвани крадено от непозкнато екрадено от непознато не само от цивилни очевидци, има и много доказателства за срещи с НЛО от армията и тези доказателства са проверени и документирани. Имало е и директни контакти между хора и извънземни,   след което са откривани неземни микрочипове в тялото на контактьора.

Ето и едно сериозно доказателство за думите на крадено от непознатоккрадено от непознацтое Елисондо:

Видео, на което очевидец е бил в състояние да заснеме НЛО с формата на диск, с прозрачна кабина, в горната част на която ясно се виждат силуетите на двама пилоти, управляващи НЛО, е заснето не толкова отдавна в Турция, и много учени приеха със скептицизъм, но въпреки това краадено от непозрнаторкрадено от непознато видео е анализирано от Съвета за научни технически изследвания в Турция (която се финансира от правителството) резултатите от тази проверка са категорични- видеото е истинско!


Изводът е направен в официалното заключение на държавната комисия, и звучи така – видеото не е подлагано на редактиране или монтаж, оригиналният обект, присъстващ крадено от кнепознатойткрадено от непознато във видеото, наистина е съществувал.

Идентифицирането на обекта не е възможно с нито един подобен летателен земен апарат, използващ земни технологии, поради което определението за НЛО (неидентифициран летящ обект) може да бъде приложено към този обект.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

крадено от непаокзнатоцкрадено от непознато

В Турция заснеха „Небесен портал“

Интересна облачна формация е  наблюдавана в Западна Турция. Странните облаци са се  появили  над района S?ke, Айдън. Първоначално те са били под  крадено от непознаат одкрадено от непознато формата на пръстен, а  когато Слънцето започнало да… Continue reading „В Турция заснеха „Небесен портал““

 

В Европа е открита огромна мрежа от древни подземни тунели, простиращи се от Северна Шотландия до Турция

Археолози са открили хиляди подземни тунели, датирани от каменната ера, които се простират крадеено от некпознато крадено от непознато в цяла Европа – от Шотландия до Турция, и учените не могат да разберат какво е тяхното… Continue reading „В Европа е открита огромна мрежа от древни подземни тунели, простиращи се от Северна Шотландия до Турция“

В Турция се роди агне с човешко лице (видео)

© 2018 крадено от неапознатоакрадено от непознтато nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

краден о от непознато крадено от непозндато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *