Уфолози откриха четириъгълен вход в подземна база на извънземните на Луната (видео)

На видимата страна на Луната се намира планинският хребет Апенини, на северната част на който е разположен ударният кратер Арат. Той е получил името си в чест на древногръцкия астроном Арат.

Този кратер може да се види дори от Земята, тъй като това е най-яркото място на повърхността на Луната, от гледна точка на земния наблюдател. Има много снимки на този участък на лунната повърхност и всички те са с различно качество. Най-подробната снимка се вижда на Google Earth Pro и уфолозите са я използвали, за да изучават тази област на лунната повърхност.

В близост до кратера Арат се намира още една планина. Тя е интересна с това, че една от страните на планината сякаш е била разкопавана от някого. А на самия връх може да се види нещо още по-странно. Координати: 23 ° 57’34.27 N 4 ° 26’36.85 E

Това е квадратна структура със страни от по 100 метра всяка и съдейки по сенките на повърхността на този „люк“, може да се предположи, че неговата форма не е плоска, а пирамидална – равностранна пирамида с неизвестна височина.

На едната от страните на четириъгълника ясно се виждат две изпъкналости.

Трудно е да се каже със сигурност какво представляват – подпори на някаква конструкция  или това е част от системата за повдигане на люка.

По материали на Тайны Мира.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *