Човек, който се разхожда в облаците, бе заснет в Алабама (видео)

Свидетелите на случилото се могат да бъдат разбрани за това,  какво им е дошло на ум, когато са видели фигурата на човек, който се разхожда по облаците.

Той толкова много прилича на човек или по-скоро на хуманоид, но кой друг може да върви по облаците в небето?

Разбира се, има и други варианти, че това е извънземен, който се разхожда или, че това е призрак или се е отворил прозорец към Рая … Всяка версия звучи още по-изненадващо от предишната.

Всичко това се е случило в Тускалуса, Алабама, САЩ, когато един от местните ловци на торнадо снимал приближаващата се мощна буря. Трябва да се отбележи, че всичко, което се е случило, и което можете да видите на клипа по-долу, той е снимал в режим на реално време и го е транслирал във Facebook ..

Сол Доло снимал небето с облаците, и коментирал: – Ей, приятели, виждаме как приближава силна буря. Вече духа силен вятър, който дори огъва върховете на дърветата.

– Вижте тази дупка, която се отвори в небето. Наоколо има плътен слой облаци и тук през тях можете да видите как слънчевата светлина си пробива път. Ето кой има истинска сила, всичко се подчинява на Слънцето.

По-късно, когато спрял да излъчва видеото, той дори не разбрал, че е заснел нещо наистина феноменално. Хората, които гледали видеото забелязали как в този отвор сред облаците бавно върви огромна фигура, наподобяваща човешки силует. Преминава през облаците

На кадрите можете ясно да видите, че фигурата има крака, ръце и глава. Визуално има прилика с нас – хората, само че никой от нас не може да върви по облаците.

Мнозина веднага предположиха, че това не е нещо друго, а самия Бог, ходещ в небето. Има и такива, които считат, че това е нещо паранормално, може би призрак. Много впечатляващо видео.

Между другото, ако го гледате внимателно, въпреки че е доста трудно като се има предвид лошото качество на видеото, може да се види, че небето има две, а не една фигура. Върви пръв един висок силует, последван от втори, с по-нисък ръст.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Небесен портал се отвори над Южна Африка (фото)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *