Гигантски НЛО със защитен екран – бумеранг лети към нашето Слънце! (видео)

„Нещо“ мистериозно лети в нашата Слънчева система: Прегледът на изображения, получени от НАСА: SOHO STEREO, LASCO C2, LASCO C3 и други инструменти за наблюдение на нашата Слънчева система, показва доста странни обекти до Слънцето.

Можете да видите различните видове неидентифицирани обекти. Обектите имат различни форми и размери. НЛО летят в различни точки в пространството близо до Слънцето. Тези обекти имат материална структура.

Обектите, показани във видеото, са истински! Това не са смущения в работата на спътника, не са размазани пиксели, не са метеорити, не са слънчеви частици и други подобни квалификации, както се опитват да ни убедят от НАСА.

Интерференция, счупени пиксели, метеорити, заредените частици не могат да имат правилни сложни геометрични форми, те не могат да се движат по различни пътища с правилна промяна на вектора на движението!

Всички обекти са НЛО с различни форми и размери! Тези много НЛО близо до Слънцето са истински неидентифицирани обекти. НЛО са с различни размери, различни структури, различни форми.

В ранната история на изследванията си получавах качествени изображения на обектите, но повече от година НАСА осигурява общодостъпни изображения с много лошо качество.

UFONEARSUN – myunhauzen74 – НЛО около Слънцето

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *