Конспирации: Краят на света на 27 юли и Нибиру са отразени в загадъчната анимация „I, Pet Goat II“ (видео)

27 юли 2018 г. и следващите няколко дни са белязани от емблематични астрономически и астрологически събития като Великото противостояние на Марс, завършването на тетрадата от Кървави Луни, лунно затъмнение, слънчево затъмнение на 11 август, както и появата в небето необичайна зелена комета. При това всички планети на Слънчевата система ще бъдат по това време от едната страна на Слънцето, което също не се случва често.

Естествено, посоченият период от време привлича вниманието на всички конспиролози, тъй като по това време „световното задкулисие“ може да инициира различни глобални, може би,  дори и епохални геополитически събития или такива събития ще се случат от само себе си.

И както е прието в такива времена, много конспиролози обръщат внимание на известния на всички мистериозен анимационен филм „I, Pet Goat II“ , в който е показана в детайли верига от събития, описани в Откровение –  като Апокалипсиса.

Към днешна дата са намерени толкова много паралели между „I, Pet Goat II“ и нашата реалност,  че това прави филма пряко послание на неясни сили, които почти в открит  текст говорят за плановете си и за близкото бъдеще.

Независимо от това, такива скрити символични послания – все пак не са вестник, където всичко е написано на бяла хартия с големи черни букви, и без ключ такива послания са много трудни за разбиране.

Изглежда обаче, че експертът по конспирации, добре известният по целия свят Джулиан Т, е открил ключа  към този шифър, решавайки да изгледа филма не от началото, а от края. Тоест, от надписите:

В надписа HELIOFANT точката над буквата „i“ е подвижна, привличаща вниманието, така че Джулиан Т си помислил: ами ако буквата „О“ е Слънцето, точката е Нибиру и всичко заедно – това е ключът към анимацията! Това е ясна индикация за интервала от време, когато всички събития, показани в анимацията, трябва да започнат?

И тогава Джулиан започва много внимателно да преглежда филма:

Това е последната сцена, когато Месията вече е пристигнал . В този момент зад Слънцето започват да се появяват обекти, подобни на комети, някои от тях падат на Земята и унищожават по-специално египетските пирамиди. Или това е Нибиру, заобиколена от спътници?

А на картинката по-долу – една от началните сцени, където Алис седи в окръжност, боядисана в жълто, нещо като Слънцето, близо до което е нарисуван друг малък кръг, подобен на Нибиру:

А пред Алис в крупен план е показан персонаж, подобен на Барак Обама, който на лявата си буза има много странна комбинация от петна, които могат да се интерпретират като непълно слънчево затъмнение, по време на което Нибиру става видима:

Интересното е, че кадрите с Алис са подредени така, че Алис, седнала в кръга с Нибиру, също така се намира в района на непълно слънчево затъмнение:

А след това на екрана се появява персонаж, подобен на Осама бин Ладен, който заповядва да започне терористична атака на фона на непълното слънчево затъмнение:

От друга страна, може да се каже, че това не е затъмнение на Слънцето, а затъмнение на Кървавата Луна, за което намеква червеникавият цвят, в който на сцената се появява кукла, изобразяваща Джордж Буш:

На шапката на куклата се вижда D, 4-та буква на азбуката. Какво е това, може би намек за тетрадата Кървави Луни?

Появявайки се на сцената, куклата започва да танцува, повдига ръцете си два пъти с разперени 10 пръста. Третия път куклата вдига ръце, на които обаче има само 7 пръста:

Общата сума е 10 + 10 + 7 = 27!

След това Алис изпуска ябълка, която символизира или Земята, или Ню Йорк (на жаргон името му е „Голямата ябълка“). Ябълката се търкаля на шахматната дъска, след което се спира и се разделя точно на нарисуваното на пода число 27:

Ако танцът на куклата на Буш може да се тълкува по различни начини, в крайна сметка, тя танцува дълго време и размахва пръсти във всички посоки, то ябълката на 27,  написано в бяло на черно и бяло в черно, няма опции. Но какво е това? Дата? 27 юли? 27 август? Или 27 септември без да е ясно коя година? Невъзможно е да се отговори недвусмислено на този въпрос, но числото наистина изглежда странно.

Ако Джулиан правилно е подбрал ключа си, очевидно датата 27 юли ще бъде някаква специална, а в този ден ще се случи нещо много важно. Така например, може да започне третата световна война. Или терористи ще поставят ядрен заряд в метрото на Ню Йорк, а градът ще се разцепи наполовина, след което третата световна война ще започне. И всичко това ще се случи на фона на феномена Нибиру.

След излизането на „I, Pet Goat II“ в светлината на подобни теории  са изказани много неща, тъй като датата конспиролозите никога не познаха. Така, на пръв поглед, може да е и с теорията на Джулиан Т.

Проблемът сега е в това, че 27 юли наистина е дата астрономическа и астрологическа, и съвсем не е обикновена, защото планетите не се подреждат така всеки ден и дори не всеки век. Следователно вероятността е висока, че Джулиан Т не се е объркал, а в периода 27 юли – 11 август всичко ще започне.

Следим развитието на събитията – до 27 – ми остават само броени дни.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *