Конспирации: Станфордският университет 23 години е подготвял астрални разузнавачи!

 На страниците на британското списание Фокус за пръв път се появи секретна информация, която предизвика шок в обществото. Оказва се, че Станфордският университет от Силиконовата долина 23 години е подготвял астрални разузнавачи, докато САЩ и СССР са били в състояние на Студена война.

Тогава ЦРУ решава да създаде център, занимаващ се с психо-шпионаж, който включва хора с паранормални способности. Пентагонът започва да търси достойни кандидати, след като научава за експериментите на учения Харолд Пачоф с екстразенза Инго Суон.

След това при него идват агенти на специалните служби и той става първият участник в проекта. Военните реагират положително на подобни събития, без да обръщат внимание на аргументите на скептиците, защото за тях е важен положителния резултат.

Разработената техника е включвала телепатични способности на избрани лица от разстояние, което включва и ясновидство. Наставникът, заедно с избрaния човек бил в стая, а друг човек предавал мислена информация от друго място. Методологията се   доказала на практика и по-късно е внедрена в работата.

Освен това е имало строг подбор, така че всички хора, които не са се справяли с техните задължения, бързо са отстранявани. Най-ярък представител на този тип шпионаж е бил Пат Прайс, който имал уникални качества.

Той става член на екипа през 70-те години, когато точно описва военна структура, разглеждайки конкретни координати. Тогава ситуацията се повтаря със секретнo  ядрено съоръжение в Семипалатинск,  a  цялата информация съвпада с данните на космическите разузнавачи.

Но човекът я допълва с нови подробности, отбелязвайки сградите и крана, както и цех, където се произвеждат гигантски кълба,  с помощта на най-нови технологии. След това нов  герой става Джоузеф Макмонил, който успява да види ментално подводница на СССР, без  аналози в света.

Той точно описва нейните параметри и платформа, на която могат да се разположат 20 ракети. Отначало експертите не вярвали на думите на агента, защото това чудо се намирало в помещение, но след това човекът съобщил за експлозии след 4 месеца, позволяващи да се създаде път за канал за на техниката.

През 80-те години на миналия век, сателитни изображения показват кадри от „Typhoon“, идентични с описанията на героя на историята. Властите оценяват постиженията на шпионинina и му връчват Ордена на заслужения легион за голям принос към проекта.

След което участниците в експериментите получaват необичайна задача. Суон получил координати  на Юпитер, след което успява да се прехвърли в космоса и да опише огромен пръстен близо до планетата.

Тогава ръководството  отбелязва експеримента за неуспешен, знаейки за подобни обекти близо до Сатурн, но няколко години по-късно снимката, направена от Вояджър 1, потвърждава истинността на думите на човека.

Също така на обектите са изпратени служители, които докладвали за подобна информация за тайните кодове, но телепатите търсели разбити американски самолети и наблюдавали  съдбата на военни, отвлечени от терористи.

През 90-те години проектът е закрит, но никой не знае точната причина за това решение от страна на ЦРУ. Някои източници твърдят, че шпионите вече са могли да излизат извън пределите на галактиката и се опитали да се свържат с извънземни същества.

Друга версия се отнася до променящата се политическа ситуация, но   страната вече продължавала да има достатъчно врагове. Някои експерти смятат, че работата продължава, но програмата е достигнала до ново ниво в секретни условия.

По материали на : earth-chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

  •  

Разсекретен документ на ЦРУ доказва: Астралът не е мит!

Секретният по-рано документ,  написан още през 1984 г.  от Wayne M. Mcdonnell от  US Army Intelligence, се появи в пълен размер, без  да е редактиран, на интернет страницата на ЦРУ… Continue reading „Разсекретен документ на ЦРУ доказва: Астралът не е мит!“

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *