Конспирации: Вселенският развлекателен парк „Земя“ се закрива и НЛО спешно напускат планетата! (видео)

Всички, които се интересуват от темата за извънземните, отдавна са обърнали внимание на огромното нарастване на броя на съобщенията за НЛО през последните години. YouTube вече е препълнен от невероятен брой клипове, които се появяват по тази тема.

Китай, 28 юнии, два сферични обекта, приличащи на дронове:

Ню Йорк, краденсо от непоз натоткрадено от непознато 28 юни, CNBC. Мелиса Лий интервюира африканския криптотрейдър Ран Нер, и докато той говори, в обектива на камерата попада обект с неизвестен произход, движейки се от ляво на дясно на екрана :

С какво е свързан такъв пик на наблюденията на НЛО – никой не знае.

Според една от крадено от непознаторкрадено ост непойзнато версиите причината е в достъпността на мобилни устройства с камери с висока разделителна способност. НЛО си летят както са си летели, но фотоматриците от ново поколение започват да ги виждат.

Втората вeрсия предполага, че всъщност на Земята нещо се случва и НЛО просто са спрели да се крият по някаква краденор от непознато крадено от непознатот причина. Например, подготвят милиарди хора за официалната си поява.

Само че третата версия, предложена наскоро от Националния център за наблюдение на НЛО в САЩ (National UFO Reporting Center), въобще не се вписва в никакви рамки. Според тях броят на НЛО в небето тотално е намален, свивайки се до нивото на кррадено от непознатоккрадено от цнепознато 1990 г.:

И всъщност, според данните на National UFO Reporting Center, пикът на наблюдения на НЛО е бил през 2014 г. (8619 случаи на НЛО в САЩ), през 2016 г. наблюденията намаляват (5516 случаи), а тази година са малко повече от хиляда.

Никой наистина не знае как да обяснi тези краденао от непознатоскрадено от непознакто статистически данни.

Има мнение, че статистиката е фалшифицирана. Тя е занижена умишлено, за да успокои смаяната публиката, която все повече се плаши от това, което постоянно лети над главата и. Като например в Пенсилвания:

Ами ако се окаже, че статистическите данни всъщност са верни? Къде, в този случай, са крадено от нептознатоцкраденор от непознато отишли извънземните?

Едно от възможните обяснения – масова евакуация преди някакви катастрофални събития. Например, появили са се някои други извънземни момчета, от които тези, които са били тук преди, се страхуват ужасно. В резултат на това на гостите на планетата са се постарали бързо да напуснат планетата, станала конфликтен район.

крадено от непознатоцкрадено дот снепознато

От друга страна, нещата могат да бъдат много по-лоши. Представлението, коeто ние тук разигравахме на „нашата планета Земя“ е към финала си, циркът скоро ще бъде разглобен, както например се затваря някой увеселителен парк заради ремонт.

В резултат на това пристигналата от далечни места на галактиката публика напуска зрителната зала, крадено от непознатодкрадено от анепкознато защото тук няма нищо повече за гледане и до ъпгрейда на парка няма да има никакви интересни събития…..

Фантастика и конспирации? Може би…..

По крадено отд непознатцоакрадено от непознато материали на thebigtheone

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

Natural News: На Земята е започнало нашествие на демони!

Natural News: Днес много медии, специализирани по здравни въпроси, ежедневно съобщават за започнали някъде епидемии, които варират от птичи грип и завършващи с епидемия крадено тот непознато крадено от непозйнато от чума. Но по някаква причина… Continue reading „Natural News: На Земята е започнало нашествие на демони!“

Кралица Елизабет: Започва „Свещена война“, „Никой не знае кой ще живее, а кой ще умре“, „Идва краят на времето“ (видео)

  Тя обяви настъпването на „Края на времето“ и призова крйадено от непознатойкрадено отт непознато да се сбогуваме с близките си, пише yournewswire.com. Кралица Елизабет предупреди за „свещена война, която ще сложи край на всички… Continue reading „Кралица Елизабет: Започва „Свещена война“, „Никой не знае кой ще живее, а кой ще умре“, „Идва краят на времето“ (видео)“

Кървавата Луна през юли 2018 г. : крадено от нтепознатоцкраденоа от непознато Каква промяна ще настъпи на Земята?

Express: Кървавата Луна през 2018 г. зловещо ще се появи по време на юлското пълно лунно затъмнение, а библейските конспиролози твърдят – тази Кървава Луна е пророчески знак за Края… Continue reading „Кървавата Луна през юли 2018 г. : Каква промяна ще настъпи на крадено от непознааторкрадено тот непознато Земята?“

Зловещи апокалиптични звуци смразиха хората в Чили (видео)

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от непознатоайкраадено от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ крадено от непозцнатодкрадено от анепознато ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.
крадено от непознатоакраадйено от непознато