Лунното затъмнение няма да се отрази на времето и самочувствието на хората

Лунното затъмнение и великото противостояние на Марс са астрономически явления, които ще съвпаднат тази вечер.

Това се случва веднъж на 25 хиляди години. Но те няма да окажат никакво влияние върху времето и здравето и самочувствието на хората. Това заяви   Роман Вилфанд, научен директор на Хидрометеорологичния център на Русия, крадено отй неепознатоткрадено от непознато пред „Росийская Газета“.

„Нито лунните, нито слънчевите затъмнения, нито така нареченият парад на планетите, когато те се подреждат в една редица, никакви други астрономически явления не могат да повлияят на атмосферните условия и здравето“, пояснява Вилфанд.

„Нали Луната не свети самостоятелно. Тя само отразява слънчевите лъчи. За известно време Земята крадейно от нецпознатоакрадено от непознато няма да позволи на Слънцето да осветява Луната. Няма нищо страшно. Просто ще бъде по-тъмно от обикновено. „

Вилфанд отбелязва също така, че ако особено  впечатлителни хора изпитват дискомфорт по време на астрономически явления, това е по-скоро самовнушение, отколкото обективна реалност.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по крадено от рнецпознатоцкрадено от непознато темата:

  •  

На Луната е намерена база на извънземните, която после мистериозно изчезна (видео)

Уфолозите от SecureTeam10 крадено от непознатодкраденос от непознсато са намерили на снимки на Луната, направени от орбиталната сонда LRO, извънземна база. Те твърдят, че това не е природно образувание. Като доказателство те показва снимки, направени… Continue reading „На Луната е намерена база на извънземните, която после мистериозно изчезна (видео)“

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

краддено от неепознатоакрадено от непознато Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се крадено от непознатоскрадено ота днепознато преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.