Невероятна пулсираща светлина в небето над Ню Джърси (видео)

Миналия четвъртък, 5 юли, над американския щат Ню Джърси е заснета мистериозна пулсираща светлина. В нощното небе неочаквано се появила виолетова пулсираща светлина с огромни размери.

Като изгледате видеоклипа по-долу можете сами да видите това явление. Според поразените свидетели това било нещо напълно различно от фойерверки, прожектори или гръмотевични бури. Мигащата светлина в небето не издавала никакви звуци и сякаш хипнотизирала наблюдателите.

Някои американци твърдят, че не могли да откъснат очите си от феномена и почувствали силно желание да тръгнат към него. Някаква масова хипноза като във фантастичните филми …

Но какво би могло да бъде това? Въздушен кораб на извънземна цивилизация? Дали това явление е с мистично или божествено естество? Портал в друго измерение? Бъг в Матрицата? Атмосферен феномен?

Уви, малко вероятно е някога да открием точния отговор на този въпрос. Независими изследователи на паранормални явления предполагат, че наистина става дума за нещо, което излиза извън обичайните рамки, но не бързат да правят изводи.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *