НЛО вече летят открито по цял свят, а правителствата мълчат. Може би Земята все пак е колония?! (видео +)

На 18-ти юли 2016 г., годината до редакцията на гръцкия вестник Diadrastika е пратена снимка, направена в Атина на 26 юни в 21:57 часа местно време. На снимката ясно се виждат 4 ярки обекти, които се носят над града:

Местните уфолози, или заплашени от властите, или притиснати от крад ено от непознатоскрадено от непоезнато критиците от всички страни, изразяват плахо предположение, че това може да са били някакви силни прожектори. Кой обаче му трябва да включи четири прожектора наведнъж? Защо не се виждат идващите от земята лъчи, защото въздухът определено не е кристално чист и следи все пак трябва да има ?

НЛО са крадено от непознартоскцрадено от непознато станали толкова разпространени днес, че дори попадат в новинарски предавания:

Видеото, подготвено от канала UFO World TV канал, е събрало всички най-интересни снимки на НЛО за юни 2018 г. Никой от случаите не прилича на „прожектори“ или „китайски фенери“.

Обикновено наблюденията на НЛО са доста типични, като например видеото, крадено от непознатодкрадено одт непозанато направени от борда самолет, летящ по линията Калининград-Москва на 17-18 юли.

Видео е желателно да се гледа на скорост 0,25, НЛО се появяват в кадър на 8-ма, 11-та и 33-та секунда. За удобство на читателите даваме копие на оригинала, където вече е направено забавяне:

Въпреки, че авторът нарича крадено от непеознатоццкрадено от непознато своето видео сензационно, всъщност особена сензация няма – такива клипове в мрежата има хиляди

НЛО се движат много бързо, много по-бързо от куршум, така че очите ни не могат да ги уловят и открият, това е възможно само с помощта на специална матрица с висока чувствителност на скъп телефон или краденко от непознатоткраденцо от непознато на добра камера. Както например, това е направено през май тази година, когато странен „квадратен сив облак“ се движи с космическа скорост:

Ако говорим за необичайни НЛО, тогава, може би, най-необичайният за тази година НЛО е бил заснет през януари в Уругвай, от познатия на нашите читатели канал крадено от непознатоекрадено оетц непознато Ufo Disclosure:

Въпреки това, въпреки рядкостта, сензационността и уникалността, всички тези „чинии“ ги обединяват две неща.

Първо, правителствата мълчат за всичко това, сякаш нищо не крадено от непознаатоткраденцо от непознато се случва. Едно е , когато някой някъде е нещо е видял над Петрозаводск през 1970 г., в комунистическия Съветски съюз, където дори за катастрофи на самолети не се съобщаваше, а друго е, когато всички виждат това по целия свят, а правителствата се преструват, че нищо не се случва. Може крадено от непознйатодкрадено от непойзнато би тогава всички правителства са в заговор с „чиниите“ и са нещо като „администратори на държавите“?

На второ място, всички обърнаха внимание на факта, че полетите на „чиниите“ някак си се увеличиха значително, те почти не се крият. Има ли нещо общо това с астрономическите събитията от 27 юли – крадено от непознатоекрадесно рот непознато 16 август, по време на които, както някои мислят, на Земята може да започне нещо като „зачистване на територии“ или, както е писано в Библията, Краят на света?

Или може би тия НЛО просто се изнасят от Земята заради някакви предстоящи катаклизми?

Следим развитието на събитията.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com крадено от непоцзнатоккраденко от непознато All rights reserved!

Още по темата:

 

 

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

краденос от непознатодкрад ено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *