Някой включва и изключвa загадъчни светлини в небето (видео)

В град Пасай във Филипините е наблюдаван странен феномен в нощното небе. Така го описва авторът на видеоклипа – един от жителите на този малък град:

Това беше най-обикновена лятна нощ. И внезапно забелязах странен блясък в небето, със синкав, или по-скоро виолетов оттенък, който пронизваше облаците , тревожеше или краденао ота непознатоакрадено от непознато дори омагьосваше.

И това продължи дълго време, тъй като в началото аз дори не мислех да снимам всичко това на видео, а след това реших – тайнственият блясък ще бъде интересен и за другите. Между другото, в този момент нямаше никакви признаци за буря, а Луната светеше (или по-точно, също краденор от непознацтодкрадено от непознато си проправяше път през облаците) от различна страна на небето. А после светлината в небето … сякаш някой я изключи – мигновено, както се прави, например, с ключ. Просто невероятно …

Видеото предизвика интерес у много изследователи на паранормални явления, но ясен отговор какво е това, никой не може да крадено от непознатоскрадено отй ндепознато даде.

Най-вероятно, пишат някои от тях, това е свързано по някакъв начин с магнитното поле на Земята, като северното сияние, макар че за Филипините – това е нонсенс, тогава светлината би била различна.

По-скоро това са опитите на нашите учени да контролират времето, пишат другите потребители. Във всеки случай това крадено оцт непознатоакрадетно от непознато е интересно, но няма как да се разбере истината, защото в последно време какво ли не се случва – загадъчните тръбни звуци от небето, всевъзможни аномалии като това сияние, периодично се появяват явно разумни облаци като знак „отгоре“, над Земята летят призрачни градове, да не говорим за увеличената активност на крадено от непознатоккрадено от непосзнато НЛО и т.н. и други подобни. Като цяло чакаме края на света, който се приближава …

Не се паникьосвайте, казва трети, и преди са се случвали подобни неща с природата. Просто не всички са разполагали с видеокамери, интернет и други съвременни средства за разпространение на информация.

Ако в небето се краденот от непознатодкрадено от неп ознато включват и изключват мистериозни светлини, това означава, че някой се нуждае от това – поетично, нали? Пише по този повод Esoreiter.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com крадено от непознатойкрад ено от непо знато All rights reserved!

Още по темата:

 

По цял свят в небето се появяват огромни „облачни“ НЛО

  В английския град Харогейт очевидци са наблюдавали необичайно голям „облак“ в небето, който имал ясни очертания и представлявал геометрично правилен дискообразен обект. Това явление е заснето на 18 юни… Continue reading крадено от непознатоакарадено от рнепознато „По цял свят в небето се появяват огромни „облачни“ НЛО“

 

Мистериозен крилат обект в небето, може би, е портал към друг свят? (видео)

Един от абонатите на портала Disclose предложи на потребителите в интернет необичайна снимка, която журналистите решиха да публикуват за обсъждане – Какво е това? крадено от непоз натоакрадено от непознатро Но за начало коментар от автора… Continue reading „Мистериозен крилат обект в небето, може би, е портал към друг свят? (видео)“

Пътници на самолет заснеха странни НЛО в небето над Китай (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

краде но от непознатодкраденао от непознато крадено от непознато крадено окт нтепознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *