Папа Франциск ще разкаже всичко за „Последното лято за човечеството“. В Ирландия, в края на август…

Beforeitsnews: Както всички знаете, от юни тази година започнаха да се получават съобщения и информация от вътрешни хора във Ватикана, че ПАПА  Франциск се подготвя да направи изявление, което ще разтърси света.

Изглежда, че той възнамерява да направи най-великото разкритие и да разкаже на света това, което човечеството го заплашва в близко време.

До скоро не бе се появявала нова информация по този въпрос.

Но тази седмица на Радио Ватикана се появи малко съобщение, че папата е назначил нов кардинал в Мадагаскар, Архиепископ Toamasina, Désiré Tsarahazana, един от кардиналите, създадени от Франциск.

В своето изявление за това новият кардинал каза, че е наясно с отговорността, която сега лежи върху него, особено в светлината на предстоящите събития тази година. А за какви събития става дума, това не е ясно, все още …

Също тази седмица експертът по религиите  Майкъл Майер заяви в блога си, че в края на август тази година папата ще отвори очите на света и ще разкаже цялата истина по време на пътуването си до Ирландия в края на август.

След това решихме да разберем най-новата информация по този въпрос и отново се свързахме с Alessia Santoro, близък до Ватикана, редактор на официалния уебсайт Popsugar.

Ето какво ни каза:

„Папа Франциск планира да направи първото си папско пътуване в Ирландия за почти 40 години, посещавайки Дъблин. Той ще бъде в Дъблин на 25 и 26 август за църковна среща по семейни въпроси. Това е Световната асамблея, а за папата е много добър повод да направи своя призив към паството си.

Вие ще се заинтересувате:

Както знаете, във Ватикана неговият призив почти не намира подкрепа и дори и сега кардиналите лобират за интересите на елита, те правят всичко, за да предотвратят това да се случи. Папата го обезкуражават и полагат всички усилия да не каже нищо.

Именно затова папата е избрал Ирландия като място, където той ще се обърне към света, към човечеството, и откъдето ще се чуе гласът на истината за това какво се случва в последно време в света, и към това, което ни водят тези, които искат да унищожат простите жители на нашата красива планета. Той ще се опита да предаде на всички истината за това, пред което всички ние ще бъдем сме изправени в близко бъдеще.

Папата не иска това лято да е последното за мнозина от нас.

Папата ще каже истината !!! „

По материали на http://beforeitsnews.com/v3/conspiracy-theories/2018/2495768.html

А какво мислят читателите на НЕПОЗНАТО за това?

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *