Поредният пътешественик във времето предаде на човечеството послание от извънземните (видео)

Човек, който нарича себе си Войнак Джокович, твърди, че е бил в 4000 -та година и е видял извънземни същества. В поредното сензационно видео на YouTube на канала на Apex TV пътешественикът във времето разказва за невероятните си приключения.

Ако се вярва на тази история, Войнак е бивш инженер от крадено от непознатоккраденоц от днепознато Литва. Заедно с някакъв съветски гений на име Давид Миладзе, те през 1980 г. създават устройство, което разцепва материята на атоми и след това я прехвърля на информационно ниво. Основата на апарата е тайна разработка, наречена „Окото на Мъглявината“, която е мощен безжичен предавател и носител на информация, с обем краде но от непознатоакрадено от непоз нато от 1000 иоттабайта.

Модифицирайки „Окото“ Миладзе изпраща своя асистент в 4000 -та година, където той се сблъсква с извънземните.

Чувствах как тялото ми се разпадаше на малки информационни частици. Тогава загубих съзнание и заспах. Аз се озовах лице в лице с извънземните, но не разбирах техния език. Те ми направиха кркадено от непознатойкрадено от непознатот някаква инжекция и отново загубих съзнание. Когато се събудих, се озовах в голям леден басейн. Дадоха ми дрехи и започнаха да ми задават въпроси.

Войнак твърди, че извънземните били бели с големи очи, малка уста и дълги пръсти без нокти.

Приятелският разговор бил прекъснат от появата на някакъв възрастен извънземен кртадено от непознатойкракдено от непознато със странно оборудване. Той изгонил дърдорковците и самият той започнал да изучава Воянак. С помощта на устройството си сканирал мозъка му и след това му задал редица реторични въпроси.
Защо силните на Земята не помагат на слабите? Защо има войни? Защо човек иска да владее Вселената?

Воянак поискал от непознатия крадено от непозрнато крадедно от непознато да му разкаже историята си и той казал следното:

Преди много години живеехме на красива планета. Но тя беше много малка за нас, затова решихме да намерим друга и да се преместим там. Като цел ние избрахме Земята. През 3100 г. искахме да създадем колония от хора със супер умения, крадено от непцознратоккрадено от непознато но бяхме  много изненадани от интелектуално ви  изоставане.

Извънземните започнали проект за подобряване на жизнения стандарт на хората, но през следващите 50 години избухнали много войни между страните. И тогава извънземните изгонилите хората от планетата и самите те започнали да изграждат на нея рай, в който живеят и до днес.

крадрено от непорзнатодкрадено от непознато

Старият извънземен наредил на Войнак да се върне и да разкаже на хората за тях.

При връщането си той открил, че неговият колега е изчезнал. След като стигнал до къщата си, видял офицери от КГБ, които го чакали на входа. Без да мисли много Войнак избягал, оставяйки работата, семейния и крадено от непознатосдкрадено от непознаато личния си живот. И едва сега получил възможността да предаде историята си на хората.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

    крадено от непознатоакраадено от непознкато
  •  

„Пътешественик във времето“ предсказа съюз на извънземните със Съединените щати

В неотдавнашно интервю, уфологът на име Ной, който твърди, че е пътешественик във времето, направи сензационно изявление. Според него извънземните ще пристигнат на Земята през 2030 г. и ще станат… Continue reading „„Пътешественик крадеано от непознатоакраденок от непознато във времето“ предсказа съюз на извънземните със Съединените щати“

  •  

 

„Пътешественичка във времето“ разказа за роботите и за „мъртвия“ свят на бъдещето през 3800 г. (видео)

В нашия свят, изглежда, се е отворил невероятен портал: все повече и повече „пътешественици във времето“ крадено оте непознатоакрадекно от непознато се появяват в нашето измерение и ни разказват за ужасите на бъдещето. Така и… Continue reading „„Пътешественичка във времето“ разказа за роботите и за „мъртвия“ свят на бъдещето през 3800 г. (видео)“

Конспирации: Пътешественик във времето показа сблъсъка на Нибиру със Земята (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights крадено от непознатоекрасденой от непознато reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *