Уфологът Скот Уоринг откри на Луната „изумруден град“ (видео)

Известният тайвански уфолог Скот Уоринг събщи за новата си невероятна находка. Според изследователя той е изследвал на 18 юли снимки от повърхността на Луната, получени от НАСА, и е открил нещо, което може да се нарече само „изумруден град“, пише еsoreiter.

Става дума за няколко зеленикави, многоцветни и тъмни куполи, крадено йот непознатодкрадено от непознато приличащи на някакво футуристично селище. Специалистът, който никога не се е колебал да направи смели предположения казва – пред нас е лунен град на представители на извънземна цивилизация! Ето какво пише той на официалния си уебсайт:

 

Не разбирам защо астрономите по цял свят пренебрегват такива обекти. Някои изследвания, проведени краденйо от непознатоекрадено от непоазнато от мен и моите колеги обаче показват, че НАСА плаща много пари на много обсерватории, така че те да не разпространяват информация за такива находки.

Ние, обществеността, сме длъжни да разпространяваме истината за съществуването на извънземни близо до нас. Истината е, че всяка планета на Слънчевата система, включително Луната (дори крадено от непознатодкрадено от анепо знато самото Слънце), са населени с разумни същества, които са доста пред нас в развитието си: технологично и духовно. И можем да предположим защо отказват да осъществят контакт с нас.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

 

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от непознатоцкрадено оат наепознато крадено оет непознаторкркадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *