В древни времена на Земята са живели гиганти! (видео)

 Около темата за древните хора – гиганти съществува световен заговор, част от който се явява, по-специално, изобилието на  предполагаеми „снимки“ с  огромни скелети, направени, най-вероятно,  с фотошоп:

Разбира се, след като разгледат тези изображения, 99% от хората ще направят извод, че гигантите – това е пълна глупост, фантазия и измислици.

Само че на Земята има няколко упорити ентусиасти на тази тема, които, въпреки подигравките и насмешките на „академиците“ упорито си вършат работата.

Един такъв човек е Steve Quayle, който се занимава с търсене на артефакти, свързани с гигантите, в продължение на десетилетия. Това е един много важен момент, за да стане ясно, че Стив – не е полуграмотен харлемски ютубър, усвоил до някъде Photoshop и решил  да си докара с това малко пари.

Стив е сериозен възрастен чичко, който не се занимава с евтини фалшификати.

На 10 юли 2018 г. Стив показа най-накрая, своето ново, отдавна обещано видео, което не се нуждае от превод и коментари. Просто пуснете и гледайте- истината е очевидна: Находката на Стив наистина е невероятна и поразява въображението, защото легендите за гигантите са известни, има дори и проста и логична теория, която обяснява защо по-рано хората са били различни.

Всички очевидно са чували за Бонсай – технология за създаване на дървета – джуджета: Техниките за отглеждане на растения -джуджета са много и някои от тях се пазят в тайна, но общият принцип е такъв – зародишът на растението се поставя във вакуумна колба, в която се поддържа ниско атмосферно налягане. Това води до израстването на растения – джуджета.

И като следствие, ако налягането бъде голямо то всичко живо при такова налягане също ще бъде голямо, което се потвърждава от експерименти върху малки животни и различни растения. Ето защо, ако приемем, че едно време атмосферното налягане на планетата е било по-голямо, отколкото сега, то всичко, което е растяло на нея, също е било огромно.

Тази безумна, на пръв поглед теория се потвърждава от факти. В кехлибара – вкаменена смола от вековни дървета, има много въздушни мехурчета, налягането в които е точно същото, каквото е било по време на формирането на камъка. Налягането в кехлибарените мехурчета  винаги е  около 8 атмосфери.

Затова не е изненадващо, че когато дърветата са били огромни, достигайки на височина километри, по Земята са бродели гиганти…

Вижте и сами:

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

2 Replies to “В древни времена на Земята са живели гиганти! (видео)”

  1. Истина

    Гигантите са описани в Библията. Наричат ги исполините. Бащите на гигантите са Изгонените/ падналите/ ангели. Изтребени са от Господ чрез потопа. Защо се страхуват да кажат истината? Защото този свят се управлява от масони. Богът на масоните е Луцифер. Луцифер е водач на Изгонените от Небето ангели. Никой от управляващия елит няма интерес да се знае истината. Истината, че Библията е вярна и точна книга.

  2. Noob

    Аз не вярвам в такива глупости! Това са само измислици! Бих повярвала, че тези скелети са истински само ако ги видя на живо т.е. да отида при тези разкопки и ги видя!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *