В нощното небе има стотици НЛО! (видео)

Когато човек гледа подобни видеоклипове, заснети при това тази година, разбира едно просто нещо – над главите ни,  в нашето земно   небе,  кипи неизвестна за нас жизнена дейност.

Само се замислете за момент, вие живеете, вие сте заети с вашите собствени дела – дом- работа- дом. Вие се занимавате с това да си изкарвате „насъщния хляб“ и не мислите за това, което се случва над главата ви.

В медиите често се появяват изявления на астрономи, учени и различни космически агенции за това, че сме сами в цялата Вселена. Иначе всички търсят, насочват телескопи към далечни галактики, гледат екзопланети, намиращи се на невъобразими разстояние, но няма извънземен живот.

А може всичко е по-лесно – те не търсят не където трябва? Може би не трябва да се търсите в безкрайните простори на космоса, а трябва да се търси тук – на Земята? Нека някой от астрономите или учените да обясни какви са всичките тези обекти, които се виждат в този видеоклиоп? Нека наистина да обясни, да бъде така любезен …

Добре, трябва да се признае, че някои от тези НЛО могат да бъдат болиди и метеорити, което може да личи от яркостта, осветеността, характерът на траекторията и други характеристики на това явление, но подобни обекти там има твърде малко, а какво представляват другите?

Скоростта на движение е различна, тя може да бъде голяма, може да бъде бавна и плавна. Траекторията на полета се променя по време на самия полет.

Да не говорим за това. че на отметка 2.45 минута на видеото се появяват едновременно 3 обекта. Най-напред летят в една линия, след това единият от НЛО се отделя от групата, прави плавен завой и се приближава към единия от обектите, сякаш си играе с него.

Какво ли ще да е това?

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *