В района на Йелоустоун се появиха „огнени птици“

По време на видеоизлъчване на една от камерите, инсталирани в Националния парк Гранд Тетън, който се намира до Националния парк Йелоустоун в близост до езерото Джени, се появи „огнена птица„.

Интересното е, че наскоро Националният парк Гранд Тетън беше затворен за туристи поради страхове за разрастването на пукнатини, разпространяващи се по повърхността на земята.

Йелоустоун също показва признаци на повишена активност и за това може да се по засилването на изригванията на гейзера Steamboat, който се активизира за 11-и път от март насам.

Американски изследователи на необичайни явления свързват появата на тази необичайна блестяща птица с легенди за митичната птица Феникс – свещената птица на огъня. В митовете тя се описва като огромна птица с огнени пера. Тя има особена способност – тя може да изгори и да се възстанови отново от пепелта си.

На външен вид Феникс е приличала на орел с яркочервени или златисточервено оперения. Феникс принадлежи на култа към Слънцето и се смята за символ на безсмъртието и вечното обновление.

Във видеото, публикувано от ентусиасти, можете да видите селекция от различни аномални явления за последните няколко месеца. Например, един много необичаен облак, птицата Феникс, летяща над американския щат Уайоминг, както и няколко наблюдения на НЛО.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

Кола – призрак, появила се от нищото, предизвика катастрофа (видео)

В Сингапур в обектива на видеорегистратор е попаднал пътен инцидент, като един от участниците в ПТП е някаква призрачна кола, която се появява на пътя буквално от нищото. На записа… Continue reading „Кола – призрак, появила се от нищото, предизвика катастрофа (видео)“

 

Знаменията: В Европа се наблюдават все по- странни атмосферни и метеорологични явления (видео)

В Европа внезапно са се увеличили странните атмосферни и метеорологични явления, след като ураганът „Офелия“ премина над Ирландия и Великобритания, причинявайки мащабни разрушения. Червено слънце на фона на жълто небе… Continue reading „Знаменията: В Европа се наблюдават все по- странни атмосферни и метеорологични явления (видео)“

Предсказанията на Едгар Кейси за 2018 г: Спасителят ще се появи в образа на 9 годишно момче, което ще лекува всичко само с едно докосване

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *