Засекретеният случай на отвличане от извънземни на три момчета в Аржентина през 1997 г.

Този случай с вероятно отвличане на три деца в Аржентина през 1997 г. е бил разследван  лошо дори и в онези години, а сега за него не си спомнят дори уфолозите.

Това се случва в покрайнините на Конкордия, провинция Entre Rios. Трима братя от бедно семейство  били отвлечени от НЛО пред очите на майката, а  след три дни са върнати.

Родителите на отвлечените момчета отишли ​​в полицията, но там думите им не били взети на сериозно, както по-късно не вземат на сериозно и показанията на самите момчета след тяхното завръщане. Или пък са взели всичко много на сериозно и са се опитали да предотвратят по-нататъшна публичност. Както и да е, но този случай практически не е бил разследван.

Имало обаче и такива, които вярвали в историите на децата. Един от тях, следователят Родриго Ортиз, заявил:

„Тийнейджърите лесно послъгват, както и възрастните, но децата на такава възраст не могат да лъжат толкова уверено. Мисля, че те са напълно сигурни, че тези три дни са прекарали на борда на космически  кораб, пътували са и са видели различни чудеса във Вселената, а този кораб е бил управляван от извънземни същества.“

Родителите на момчетата, Емилио и Кармен Moлеро след събитието се свързали с един друг следовател –  Армандо Aзпарен-  и той лично говорил и с трите братчета: 9-годишният Андре, 8-годишният Хорхе и 7-годишният Карлос.

Aзпарен успял да получи много подробности за тази история от децата и техните родители.

 В този ден и трите момчета играели с други деца в близост до дома си. Майката на братята била на верандата и успяла да чуе силните и странни викове на децата си.

Когато тя изтичала от къщата, видяла един огромен златен диск с диаметър от около 25 метра, който се намирал в непосредствена близост до групата деца. Кармен започнала да плаче от страх и да вика мъжа си, но той не дошъл, а тя сама не могла нищо да направи.

Извънземният кораб изведнъж пуснал голям лъч, който заловил тримата братя и вкарал вътре. От видяното майката започнала истерично да крещи, да дотичалият Емилио успял да забележи отлитащия златен диск, и също много се уплашил.

След завръщането си момчетата казали, че не знаели колко време мина от изчезването им, тъй като там не било ясно дали е ден или нощ. Техният разказ звучал много странно:

„Огромен златен кораб ни вдигна във въздуха, управляван от Бога (така си мислехме). Той носеше златна дреха и имаше дълга сребърна блестяща коса. Той беше много мил с нас и каза, че името му е Лалар.

Той ни возеше по небето и ни показваше Луната и другите планети. Когато бяхме гладни, той ни даваше необичаен, но много вкусен бял хляб, който ни караше да се чувстваме добре. Отначало бяхме малко уплашени, но всичко беше наред.

После момчетата казали, че по време на цялото пътуване Лалар бил много мил и внимателен към тях, а във вътрешността на кораба имало и други хора като него. Също в златни дрехи, макар и не толкова блестящи. Преди да върне обратно момчетата Лалар „почеса лицата ни с бяла пръчка, а после ни постави на гърба по няколко игли. Но не болеше.“

Най-малкият от братята, Карлос, казва:

„Вътре имаше много светлини и те ту се включваха, ту се изключваха. Лалар имал голяма глава и много големи жълти очи. Такива като него имаше много и те бяха наши приятели.“

Емилио и Кармен казават, че децата им се върнали невредими.

Това било във вторник вечерта и по-рано полицията вече започнала да търси момчетата около дома им и в съседните блокове. Следователят Азпарен поел случая и бил сигурен, че децата просто някъде са избягали, и че скоро ще се приберат вкъщи.

„Тази нощ бяхме в хола, когато отвън изведнъж пламна ярка светлина Ние излязохме от къщата и видяхме същия кораб, а нашите деца се спускаха от него. Веднага се обадих в полицията и казах, че момчетата наистина са се върнали“, – разказва Кармен.

На следващия ден родителите завели децата си на лекар, който потвърдил, че момчетата са били подложени на някакви странни медицински тестове. Направили им рентгенови снимки и на гърба всяко дете се виждала игла. Малко след това властите кратко съобщили, че случаят се разследва подробно сега и когато има повече информация, те ще я съобщят публично.

Но, разбира се, след това не е била публикувана никаква информация, нито кратка, нито подробна. Всички се старали по-скоро да се забрави всичко, сякаш нищо не се било случило. Много години по-късно, през 2010 г., ентусиазирани изследователи се опитали да възобновят разследването на този случай.

Но изведнъж се оказало, че не могат да намерят никой от членовете на семейство Молеро. Съобщено било, че родителите с трите деца скоро след инцидента са се преместили някъде на друго място и техните следи се губят.

Предполага се, че техните самоличности са били променени от властите, за да се избегне публичност в пресата.

Тайната на този инцидент така и остава неразкрита….

paranormal-news

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *