Във Филипините призрак бе заснет от камера за наблюдение (видео)

Камерите за видеонаблюдение понякога улавят в обективите си абсолютно невероятни неща, като призраци, които човешкото око не винаги може да забележи, пише esoreiter.ru.

Нещо подобно пред няколко дни е записал видеорегистратор, инсталиран в магазин в провинция Pangasinan Philippines. На следващия ден членовете на персонала, започнали да разглеждат записите и били неприятно изненадани от това, което видели, а някои от тях били доста уплашени. Защото видели сянката на човек, който пресича улица с много интензивен трафик.

Но ако съди по записа, автомобилите и мотоциклети не причиняват на призрака никакво неудобство: той тихо и бавно преминава през оживения път и се скрива на другия тротоар. Заслужава да се отбележи, че и самите шофьори не забелязват нищо и никой от тях не забавя пред тази мистериозна сянка.

Ето какво казва един от служителите на този магазин – Майкъл Форто, който бил буквално шокиран от това, което видял:

 

Мислех си, че това е възможно само във филмите или във фалшивите видеоклипове, които периодично се появяват в интернет. Сега знам със сигурност, че всички тези неща не са фалшификати и приказки, а призраците наистина съществуват.

Трябва да се отбележи и това, че на следващия ден след подобна сянка минувачи са видели в близост до зеленчуков щанд, който се намира недалеч от мястото, където е заснет призрака на видеозапис. Оказва се, че сега той дори се е показал пред очите на хората!

Служител от друг търговски пункт в района – Джени Реналто, е разказала пред местните журналисти какво е нейното предположение какво е това и нейните опасения:

Мисля, че това е неуспокоената все още душа на човек, който е загинали или е умрял от неестествена смърт, човек, който живее някъде наблизо. Възможно е, че в нашия свят го задържа желанието да отмъсти. Сега всеки път, когато минавам оттук се оглеждам внимателно – ​​страшничко е, особено през нощта …

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

Мистерии: Камера за наблюдение засне влак – призрак (видео)

Видеоклип, качен в YouTube на канала The Hidden Underbelly 2.0, показва как съвършено реален влак- призрак пристига на гарата, прави дълъг престой, а след това отпътува в неизвестна посока. Според… Continue reading „Мистерии: Камера за наблюдение засне влак – призрак (видео)“

 

Кола – призрак, появила се от нищото, предизвика катастрофа (видео)

В Сингапур в обектива на видеорегистратор е попаднал пътен инцидент, като един от участниците в ПТП е някаква призрачна кола, която се появява на пътя буквално от нищото. На записа… Continue reading „Кола – призрак, появила се от нищото, предизвика катастрофа (видео)“

 

Мистерия: Призрак събаря столове в ресторант в САЩ (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *