Десетки НЛО прелетяха на фона на пълната Луна (видео)

Италиански астроном на 29 юли тази година е направил невероятен запис на нашата Луна, на фона на която прелитат много НЛО.

Авторът на материала е използвал модерна камера с мощен обектив, за да разгледа по-подробно повърхността на естествения спътник на Земята.

В един миг човекът забелязал как цяла група НЛО пресича лунния диск. Първо, заслужава да се отбележи, се е появил един сферичен обект, а след това към него се присъединили и останалите. Трябва да се отбележи, че обектите се движат напълно синхронно.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Известни учени твърдят: На Луната е имало живот!

Двама видни планетолози са открили, че в миналото на Луната може да са съществували условия за съществуването на прости форми на живот, пише журналистът от Independent Андрю Грифин. Според изчисленията… Continue reading „Известни учени твърдят: На Луната е имало живот!“

Луната – Космическа станция на няколко извънземни раси?

Някои учени не изключват присъствието извънземен разум на Луната. Когато астронавтите за пръв път стъпиха на повърхността на Луната, те, разбира се, не намериха там лунни жители. Но хората от… Continue reading „Луната – Космическа станция на няколко извънземни раси?“

Уфологът Скот Уоринг откри на Луната „изумруден град“ (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *